Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oldu oldu 3333 oldu
Sponsorlu Bağlantılar
toprakumit
Üye
Valla gönlünden ne koparsa kardeşim sana bırakıyorum
okulda kavga çıktı çok sevdiğimiz bi arkadaşı dövmeye çalıştılar biz araya girip çocuğu uzaklaştırdık ordan sonra kavgayı çıkaran çocuğun tayfası geldi bize saldırdı biz 3 kişiydik onlar 9-10 kişi sonra bizim çocuklar onları sıkıştırdı falan saçma saçma işler işte
--------------- Ekleme ---------------
hadi parti gençliği başlayalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
toprakumit
Üye
Canım kardeşim benim hasar varmı ? Neden girersinki bu işlere
ufak bi morluk var abi biz olay büyümesin diye çocuğu uzaklaştırdık zaten sonra bizi takip edip kıstırdılar çocuğu almak istediler bizde yalnız bırakmayınca arkadaşı olay büyüdü onun tayfası bize saldırdı sonra benim arkadaşlar gördü geldi onlara saldırdı bakalım sonumuz nolucak
ufak bi morluk var abi biz olay büyümesin diye çocuğu uzaklaştırdık zaten sonra bizi takip edip kıstırdılar çocuğu almak istediler bizde yalnız bırakmayınca arkadaşı olay büyüdü onun tayfası bize saldırdı sonra benim arkadaşlar gördü geldi onlara saldırdı bakalım sonumuz nolucak