Kezman bu golü atamadı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
    Konu Sahibi
Kezman bu golü atamadı !!!
BOŞ KALEYE GOLÜ ATAMADI

Maçın 17. dakikasında Denizli kalecisi Süleyman'ın ıskasıyla bir anda kaleyle karşı karşıya kalan Kezman, bomboş kaleye vurdu ama top, yandan auta gitti.
Bu pozisyonun ardından büyük moral bozukluğu yaşayan golcü oyuncu,
3 dakika sonra da kaleye sadece 3-4 metre mesafede ayağına gelen topu ıskalayıp golü kaçırdı.
Ama bir dakika sonra Kazım'ın pasında ağları sallayıp 'durumu' kurtardı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Dünyada her futbolcu akla gelmeyecek goller kaçırabiliyor. Atamadığı gole baktığımızda kızıyoruz ama birde attığı golü dikkatlice izleyelim..Demek ki bu kezman zoru seviyor..İ love you Kezman...

toprakumit

toprakumit

Üye
Sağlık olsun :(

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Kezman hakkında iyi şeyler düşünmüyorum.İnşallah kendine uygun bir kulüp bulur.Tabi şu da var gelen gideni aratır olmaz inş.

toprakumit

toprakumit

Üye
Olmaz merak etme sen ama kezman iyiydi... Fakat tutunamadı... Bence Semihe 5 basar ama adam bi türlü uyuşamadı:(

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kezman ile semih bir olmaz:) Kezman sakatlıklarla boğuştu hep :( Eski kezman tabiki yok çok ağır sakatlık yaşamış adam..Ama fenerbahcenin cok onemlı maclarda kurtarıcı oldugu maclarda oldu...

toprakumit

toprakumit

Üye
Kezman ile semih bir olmaz:) Kezman sakatlıklarla boğuştu hep :( Eski kezman tabiki yok çok ağır sakatlık yaşamış adam..Ama fenerbahcenin cok onemlı maclarda kurtarıcı oldugu maclarda oldu...

:spr

delrico

delrico

Emekli Yönetici
kezman futbolcuysa ben neyim o zman:D

canturgay

canturgay

Üye
kezman ı geç hadii...onu herkes biliyor...
dün fenerbahçe forvet hattında ben olaydım...
2 sefer hat-trick yapardım beee....
bu kadar kötü bi rakip var karşında maç 4-1 ...:kop:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Kezman adamım yaaa :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Attığı golüde dikkatli izleyin :oke:

Quattro

Quattro

Üye
Kezman ı bende seviyorum üstüne aşırı derecede gidiliyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
KesinLikle Medya her maçtan sonra adamı gönderiyor sorunlu adam yapıyor.Ul...n adam bırakın futbolunu oynasın..Kalitesini asla tartışmam..Eski kezman değil bunuda kabul ederim fakat asla kötü forvet değil..Kalitesini attığı gollerle gösteriyor zaten..:oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
ben bile atardım .

kurt bey

kurt bey

Üye
önemli olan attığı değil atamadığı gol bence. Zaten gol atmak için para alıyor.

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Olmaz merak etme sen ama kezman iyiydi... Fakat tutunamadı... Bence Semihe 5 basar ama adam bi türlü uyuşamadı:(

Bencede tutmamadı.Ama Semih'e 5 falan basamaz.Semih 2. yarı adamı 1. yarıda fazla etkili olamıyor nedense..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...