Cadillac34
Üye
Firefox aslında favori uygulamam ama sıkıntı yaşıyorum. O yüzden sadece Brave ve Banana Browser kullanıyorum.Yani sorun senin cihazda değil, Firefoxta
Aksine başka tarayıcı kullanamıyorum, seviyorum![]()
Firefox aslında favori uygulamam ama sıkıntı yaşıyorum. O yüzden sadece Brave ve Banana Browser kullanıyorum.Yani sorun senin cihazda değil, Firefoxta
Aksine başka tarayıcı kullanamıyorum, seviyorum![]()
Ağa böyle browserları nereden bulursunuz bilmiyorum, ilk defa duydum.Banana Browser
Banana Browser
Ağa URL barına bak, https sertifika sorgulaması düzgün çalışmıyor galiba, normalde forumun güvenlik sertifikasının geçerlilik tarihi daha ileri bir tarihte, bu ciddi bir güvenlik zafiyeti olabilir.Bak o tarayıcıdan çektim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hep pala hep pala hep pala çekmişsin hayırdır ne işBak o tarayıcıdan çektim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kıskanma sende varsın iyi bak, ibiğin gözüküyor yeter 🦃Hep pala hep pala hep pala çekmişsin hayırdır ne iş
Onun çetesindenmisin yoksa sızmayamı çalışıyorsun sızacaksın özelden dön bana
Ha ondansan da açık açık de hele
Dostumuzu düşmanımızı bilelim
SenKıskanma sende varsın iyi bak, ibiğin gözüküyor yeter 🦃
Sen
Seni mi kıskancam pehhh
Kıskanılan hem bendim
Bütün dikkatler benim üzerime idi
Benim için az kapışmadılar
Bana ulaşmak için nice kötülerle
Savaştılar kahramanlar
Ben onların Atasıyım
Hito 🦃 racon kesmiyorum, hindi kesiyoruz.Sen ki daha 1 kişiye racon keserken
Benim şu yaşta elimi öpüyor bayramlarda nice babayiğitler
Gücümün hâlâ farkında değilsin @PALA.![]()
Kendini bu kadar küçülteceğini düşünmemiştim şaşırttın beniHito 🦃 racon kesmiyorum, hindi kesiyoruz.
Ben uyumaya gidiyorum, ne halin varsa gör, bakacağız bir hal çaresine :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lütfen konuyu Saptırmayalım.

Ulan terörist sevici, senden daha aşağılık birisi var mı şu forumda ? Sizin burada neden var olduğunuzu bilmiyor muyuz ? Sen kimsin benim seviyemi ölçmek kim ?Kendini bu kadar küçülteceğini düşünmemiştim şaşırttın beni
Hasmım olmamayı istemen doğaldır