Nokia 6630 7610 Firmware yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

swafle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6630 7610 Firmware yüklemek
Merhabalar forumda güncel olarak bir kaynak bulamadım veya linkler kırık elimde iki adet eski cihazlar var bunlar beyaz nokia ekranında kalıyor format attım ama çözüm yok yazılımsal çökmüşler bunlara firmware nasıl atabilirim? çok teşekkür ederim yardımcı olanlara konu uygun yerde değilse de kusura bakmayın. :)

• Beğen
Tepkiler: Notxr

Notxr

Notxr

Üye
Merhabalar forumda güncel olarak bir kaynak bulamadım veya linkler kırık elimde iki adet eski cihazlar var bunlar beyaz nokia ekranında kalıyor format attım ama çözüm yok yazılımsal çökmüşler bunlara firmware nasıl atabilirim? çok teşekkür ederim yardımcı olanlara konu uygun yerde değilse de kusura bakmayın
Selamünaleyküm, önce ihtiyacın olan driver linkini bırakayım:
Bu arada sisteminde hangi Windows sürümü var? Ona göre yardımcı olacağımda.

• Beğen
Tepkiler: swafle

swafle

Üye
    Konu Sahibi
Selamünaleyküm, önce ihtiyacın olan driver linkini bırakayım:
Bu arada sisteminde hangi Windows sürümü var? Ona göre yardımcı olacağımda.
Hocam windows11 kullanıyorum. ama windows10 eski pcde elimde mevcut.

• Beğen
Notxr

Notxr

Üye
O zaman İnfinity Best Kullan,Phoenix Windows 10/11 ile pek uyumlu değilde
İnfinity Bet linki :
Mesaj birleştirildi:

Bu arada konuyu Symbian Destek bölümünde açman gerekiyordu çünkü 6630 ve 7610 S40 bir cihaz değil, S60(6630 : S60V2 7610 : S60V2) arayüzünü kullanan Symbian cihazlardır. Moderatörlere bildir istersen doğru yere taşısınlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: swafle

swafle

Üye
    Konu Sahibi
O zaman İnfinity Best Kullan,Phoenix Windows 10/11 ile pek uyumlu değilde
İnfinity Bet linki :
Mesaj birleştirildi:

Bu arada konuyu Symbian Destek bölümünde açman gerekiyordu çünkü 6630 ve 7610 S40 bir cihaz değil, S60(6630 : S60V2 7610 : S60V2) arayüzünü kullanan Symbian cihazlardır. Moderatörlere bildir istersen doğru yere taşısınlar.
hocam teşekkürler ben bu best'in sabah farklı sürümünü kullanmıştım bu attığında açıldı ama brick olmuş telefona yazılımı bir türlü atamıyorum.

• Üzüldüm
Notxr

Notxr

Üye
hocam teşekkürler ben bu best'in sabah farklı sürümünü kullanmıştım bu attığında açıldı ama brick olmuş telefona yazılımı bir türlü atamıyorum.
Nasıl tepki veriyor cihaz?

swafle

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Notxr

Notxr

Üye
hocam bu uygulama açık nokia 6680'i görüyor firmware de atıyor ama kapattığım an programlar hiç bir cihazı görmüyor.
Cihazınız Dead USB desteklemiyor ondan sadece açıkken yazılım atabilirsiniz.(BOX ve F-BUS kablosu olmadan)
Bide cihaz açıkken yazılım atmayı dener misiniz?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve swafle

swafle

Üye
    Konu Sahibi
Cihazınız Dead USB desteklemiyor ondan sadece açıkken yazılım atabilirsiniz.(BOX ve F-BUS kablosu olmadan)
Bide cihaz açıkken yazılım atmayı dener misiniz?
Problem orda zaten hocam cihazı açmaya çalıştığımda usb sesi geliyor pcden ama nokia yazısında sabit kalıyor o yüzden programdan atılmıyor, neyse 6630'u dediğiniz gibi kurtarma yöntemi yok. 6680 var elimde ama türkçe dil desteği yok uygun firmwareyi nasıl bulabilirim? RM-36

Notxr

Notxr

Üye
Problem orda zaten hocam cihazı açmaya çalıştığımda usb sesi geliyor pcden ama nokia yazısında sabit kalıyor o yüzden programdan atılmıyor, neyse 6630'u dediğiniz gibi kurtarma yöntemi yok. 6680 var elimde ama türkçe dil desteği yok uygun firmwareyi nasıl bulabilirim? RM-36
Maalesef 6630’u kurtarmanın tek yolu Box ile yazılım atmak. Bu box'lar da artık nadir bulunduğu için çok para harcatır ve değmez. En iyisi sağlam bir anakart bulup değiştirmek ya da cihazı anı niyetine saklamak. :(
Mesaj birleştirildi:

6680 Türkçe yazılım için @MAERKEK ve @SymPsion yardımcı olabilir belki

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve swafle

swafle

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef 6630’u kurtarmanın tek yolu Box ile yazılım atmak. Bu box'lar da artık nadir bulunduğu için çok para harcatır ve değmez. En iyisi sağlam bir anakart bulup değiştirmek ya da cihazı anı niyetine saklamak. :(
Mesaj birleştirildi:

6680 Türkçe yazılım için @MAERKEK ve @SymPsion yardımcı olabilir belki
Yardımın için çok teşekkür ediyorum hocam.

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Admin
6680 yazılım dosyası elimde yok internetin derinliklerini araştırmak lazım

Üst Alt