Ankarada kı Artan Su Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Ankarada kı Artan Su Fiyatları
Sabah Faturayı Görünce,Bize Ait Değildir Dedim Fakat Kapı No Doğruymuş.Tansıyonum Düştü Bu Nasıl Fatura Aklım Almıyor... 1.Kademeden Fiyatlandırılmış Birde. Geçen Yıl Aynı Tüketim İçin 600 Tl Filan Ödemiştim.Bu Sene Maşallah 2 Katına Çıkmış Durumda.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
zammı kim yapıyo
büyükşehir mi ilçe belediyesi mi
kasaları dolduruyolar tıka basa
ne var bunda
siz seçiyonuz onları
ağlama
:)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
  • Kahkaha
Tepkiler: PALA. ve 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
Sabah Faturayı Görünce,Bize Ait Değildir Dedim Fakat Kapı No Doğruymuş.Tansıyonum Düştü Bu Nasıl Fatura Aklım Almıyor... 1.Kademeden Fiyatlandırılmış Birde. Geçen Yıl Aynı Tüketim İçin 600 Tl Filan Ödemiştim.Bu Sene Maşallah 2 Katına Çıkmış Durumda.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tekirdagi görmeni bekliyorum. Denizi olan ilimizde ülkenin en pahalı şebeke suyu var. 14 ton su kullanmmissin bu kadar gelmiş ben 12 ton suya 1500 kusur yatırdım birkaç ay önce.

• Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: DarkredBlue61, Baydırman ve 0sıfırcı

Revengeful

Emekli Yönetici
Ankara'da 3 kişi aylık toplam 400 civarı ödüyoruz.

• Şaşırdım
  • Cool
Tepkiler: PALA. ve Baydırman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Tekirdagi görmeni bekliyorum. Denizi olan ilimizde ülkenin en pahalı şebeke suyu var. 14 ton su kullanmmissin bu kadar gelmiş ben 12 ton suya 1500 kusur yatırdım birkaç ay önce.
Oha ne hisse senedi mi satın alıyosun o ne öyle :D
Mesaj birleştirildi:

Ankara'da 3 kişi aylık toplam 400 civarı ödüyoruz.
su tüketimi ne kadar? bende 400 ödüyordum ama ebem kızdı o zamanlar :D
Mesaj birleştirildi:

zammı kim yapıyo
büyükşehir mi ilçe belediyesi mi
kasaları dolduruyolar tıka basa
ne var bunda
siz seçiyonuz onları
ağlama
:)
kanka terlik goy yine aynı değişmez. geçen sene izmiri gülüyordum suları yok diye.köyden bi geldim baktım su akmıyir.aman tanrım didim! acep faturayı mı unuttum su mu kesildi dedim ama ne gezer bizimkisi yine eline yüzüne bulaştırmış su veremiyor bize. neyse ki izmir kadar pahalı ödemiyoruz ama böyle bir fatura olamaz. 4 yanımız denizle kaplı yanı sayılır en azından :D

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

kanka terlik goy yine aynı değişmez. geçen sene izmiri gülüyordum suları yok diye.köyden bi geldim baktım su akmıyir.aman tanrım didim! acep faturayı mı unuttum su mu kesildi dedim ama ne gezer bizimkisi yine eline yüzüne bulaştırmış su veremiyor bize. neyse ki izmir kadar pahalı ödemiyoruz ama böyle bir fatura olamaz. 4 yanımız denizle kaplı yanı sayılır en azından :D
tuz gölü nden suyu çek eve
tuzu kalsın
topla sat

Dobraokuyucu

Üye
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

Bsb sıvı altin satıyor. Sürekli kesilmesi de cabası. Yazın su aksa seviniyorum sabah abdest alirken

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
güncell

Son düzenleme:
  • Şaşırdım

Revengeful

Emekli Yönetici
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

Hiçbir fikrim yok. Otomatik ödemedeydi. Sen diyince dur yav ne kadar ödüyorum ben suya diye baktım. Aylık faturaların hepsi otomatik ödemede. Neye ne kadar ödüyorum hiçbir fikrim yok.
Mesaj birleştirildi:

Fatura gelsin bir bakarım. Gelince de hiç bakmadım şimdiye kadar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir fikrim yok. Otomatik ödemedeydi. Sen diyince dur yav ne kadar ödüyorum ben suya diye baktım. Aylık faturaların hepsi otomatik ödemede. Neye ne kadar ödüyorum hiçbir fikrim yok.
Mesaj birleştirildi:

Fatura gelsin bir bakarım. Gelince de hiç bakmadım şimdiye kadar
askinin sitesine girip geçmiş faturaları görebilirsin. normalde mail yada sms de atıyorlar

Üst Alt