Nokia Best N73 ü okumuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Üye
8.1 kurdum,programları driverleri kurdum ama hala "USB AYGIT TANINMADI" hatası var :birak: bide suitede kapalı kabloda var galiba yada cihazın port oksitli anlamadı gitti ya bi baktım kablo bozuk açıkkende anca okuyor
Kablo deiş

• Beğen
Tepkiler: Notxr

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bu tür teknik konularda yabancı forumları gez. Türkiyedeki forumların hepsi ölü ve düzgün cevap alamazsın. Telefonu ikinci el olarak başkasından aldın sanırım alırken kontrol etmedin mi? Bu forumda daha önce de başka arkadaşlara hep söyledim elektronik bir ürün alırken mutlaka elden kontrol edin başka şehirden alıyorsanız da parayı ödemeden önce bir cihaz elinize ulaşsın kontrol edin öyle para ödemesi yapın dedim. Gönderen arkadaş parayı almadan göndermem derse zaten hiç uğraşmayın. Paranın yarısını gönder kalanı da cihaz eline ulasinca ödersin. Yabancı forumları gez belki arşiv konulardan birşey bulursun artık her tarayıcıda çeviri var sayfayı Türkçe yaparsın öyle bakarsın. Sende translate ile yazar konuyu öyle açarsın.

• Beğen
  • Beğenmedim
Tepkiler: Dobraokuyucu, 0sıfırcı ve Notxr
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Bu tür teknik konularda yabancı forumları gez. Türkiyedeki forumların hepsi ölü ve düzgün cevap alamazsın. Telefonu ikinci el olarak başkasından aldın sanırım alırken kontrol etmedin mi? Bu forumda daha önce de başka arkadaşlara hep söyledim elektronik bir ürün alırken mutlaka elden kontrol edin başka şehirden alıyorsanız da parayı ödemeden önce bir cihaz elinize ulaşsın kontrol edin öyle para ödemesi yapın dedim. Gönderen arkadaş parayı almadan göndermem derse zaten hiç uğraşmayın. Paranın yarısını gönder kalanı da cihaz eline ulasinca ödersin. Yabancı forumları gez belki arşiv konulardan birşey bulursun artık her tarayıcıda çeviri var sayfayı Türkçe yaparsın öyle bakarsın. Sende translate ile yazar konuyu öyle açarsın.
o başka cihaz bide tavsiye için sağolun

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
  • Beğen

Dobraokuyucu

Üye
Olabilir mi? Demiştim zaten sonra aklıma geldi 4 Telli olduğu(2 si data için) ondan imkansız :(
Kablo 100 liraya bulunuyor sadece aramaya inanman lazım ben sıfır kabloyu daha geçen o fiyata aldım.

• Beğen
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
XXXturi01

XXXturi01

Üye
tamir etmenin yolu var mı?
Kablonun bozuk olduğundan eminmisin? Eğer bozuksa n73ün pop port soketi usb arayüzü destekliyor. Elinde fazladan usb kablosu varsa kes ve n73 popportundaki pinleri datasheetten tespit et. Kablodaki pinleri ona göre porta dikkatlice lehimle yada tuttur. Riski olabilir sorumluluk kabul etmiyorum. Ama yeni kabloda alabilirsin ucuza.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ne gerek var uğraşmaya. Lehimle filan çalışan telefondan da olacak adam.

Dobraokuyucu

Üye
Kablonun bozuk olduğundan eminmisin? Eğer bozuksa n73ün pop port soketi usb arayüzü destekliyor. Elinde fazladan usb kablosu varsa kes ve n73 popportundaki pinleri datasheetten tespit et. Kablodaki pinleri ona göre porta dikkatlice lehimle yada tuttur. Riski olabilir sorumluluk kabul etmiyorum. Ama yeni kabloda alabilirsin ucuza.
DKU 5 ile fw atamazsın

Üst Alt