Celeronlu Çorumbook. Çorumbook olmasa bile celeronlu hicbir şey alinmazhalen mı hangi seriymiş bu adam yaşıyor mu acep
chromebook diyorsun tek işi chrome os hem celeron olunca alınmazAsus Chromebook CX1 modelli chromebook tablet bilgisayarı sizce nasıl.Kullanıcısı varsa biraz bilgi verebilir mi?
aldımı acep onun bilgisi yok ama makıne ne onuda anlamadım detay verilmemiş nette bir sürü çıkıyor bu nasıl konu böyleinternette çok model var hangisi kı anlamadım açıkcası.Celeronlu Çorumbook. Çorumbook olmasa bile celeronlu hicbir şey alinmaz
Yaşıyorum hocam.Hocam merak ettiğim bir modeldi o yüzden konu açtım.Bu kadar heyecanlı olmanıza şaşırdım.Hep mi böylesiniz aceppp??konu sahibi yaşıyormuş iyi haber aldımı acep onun bilgisi yok ama makıne ne onuda anlamadım detay verilmemiş nette bir sürü çıkıyor bu nasıl konu böyle
Mesaj birleştirildi:
@0sıfırcı çok pis bilendim gel bi görevini yap.
internette çok model var hangisi kı anlamadım açıkcası.

hacım ben iyi değilim,yanı aslında müslüman dertsiz olmaz tabisi ama bende bir an derdin ile dertlendim.sonrasında baktım internetten bir sürü model çıkıyor.sonra dedim ki bu mübarek aldı mı acaba,aldıysa hangi seriyi aldı.sonrada içime kurt düştü.tabi o sıralar konu açılış tarihine bakmadım atladım balıklama.arkadaş yorum yapmış yenidir dedim.normalde bu tür konu hortlatma işleri @0sıfırcı arkadaşımızda.o forumun açılmasından bu yana en eski konuları bulur ve hortlatır sağolsun. neyse konu o mümin kardeşimiz değil elbet konuyu kaynatmayalım.zira bilirsiniz ki,su rakımın düşük olduğu yerlerde 100 derecede kaynakar iken,rakım arttıkça kaynama sıcaklığı düşer örneğin +2000 mt üstünde filan 99 98 derecelerde su kaynar.bunlar önemli ve yeri gelince hayat kurtaran konular. velhasili sonra dedim ki bu arkadaş geçen sene konuyu açmış acep yaşıyor mu,öldü mu kaldı mı yoksa kafasına uçak mı düştü,suriyede kı gibi esat bum bum mu oldu noldu bir mümin kardeşimin halini merak ettim öyle yaani. bu arada yaani yerli milli tarayıcımız ve mail ortamımız vs araya ürün yerleştirmede sokuşturalım efenımYaşıyorum hocam.Hocam merak ettiğim bir modeldi o yüzden konu açtım.Bu kadar heyecanlı olmanıza şaşırdım.Hep mi böylesiniz aceppp??![]()

benenagel bi görevini yap.
demek öyle oldu şimdi.emre iteatsızlık hebenena
ben tanımam etmem
dostun dostumdur
ama düşmanını tanımıyosam
bi sorumluluk yüklenmek istemem
Maxicebi azalthacım ben iyi değilim,yanı aslında müslüman dertsiz olmaz tabisi ama bende bir an derdin ile dertlendim.sonrasında baktım internetten bir sürü model çıkıyor.sonra dedim ki bu mübarek aldı mı acaba,aldıysa hangi seriyi aldı.sonrada içime kurt düştü.tabi o sıralar konu açılış tarihine bakmadım atladım balıklama.arkadaş yorum yapmış yenidir dedim.normalde bu tür konu hortlatma işleri @0sıfırcı arkadaşımızda.o forumun açılmasından bu yana en eski konuları bulur ve hortlatır sağolsun. neyse konu o mümin kardeşimiz değil elbet konuyu kaynatmayalım.zira bilirsiniz ki,su rakımın düşük olduğu yerlerde 100 derecede kaynakar iken,rakım arttıkça kaynama sıcaklığı düşer örneğin +2000 mt üstünde filan 99 98 derecelerde su kaynar.bunlar önemli ve yeri gelince hayat kurtaran konular. velhasili sonra dedim ki bu arkadaş geçen sene konuyu açmış acep yaşıyor mu,öldü mu kaldı mı yoksa kafasına uçak mı düştü,suriyede kı gibi esat bum bum mu oldu noldu bir mümin kardeşimin halini merak ettim öyle yaani. bu arada yaani yerli milli tarayıcımız ve mail ortamımız vs araya ürün yerleştirmede sokuşturalım efenım![]()
whyMaxicebi azalt

ucub gidmissin
giden gitmiştir,gittiği gün beni kaybetmiştir nokta komucub gidmissin

seni de görmek isteriz. eywallahFormuma göstermiş olduğunuz ilgi alaka için hepinize çok teşekkür ederim.İyi forumlanmalar hepinize![]()
yine bekleriz efenimFormuma göstermiş olduğunuz ilgi alaka için hepinize çok teşekkür ederim.İyi forumlanmalar hepinize![]()