Çeşitli Minecraft Pocket Edition Portu

Sponsorlu Bağlantılar

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft Pocket Edition Portu
Merhaba yakın zamanda orijinal Android Minecraft PE 0.6.1'in PS Vita'dan sonra Symbian^3 cihazlarına da (Nokia N8, C7, E7, vb.) uyarlandı.

Alfa 0.6.1 - ARMv6 (UREL) - Symbian^3 / Anna / Belle

Tabi ben oynanması için 2.nesil Nokia Symbian^3 cihazlarını tavsiye ederim.

Nokia 603'te test edildi. - Oyun unsigned'dır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve Notxr

Notxr

Notxr

Üye
Merhaba yakın zamanda orijinal Android Minecraft PE 0.6.1'in PS Vita'dan sonra Symbian^3 cihazlarına da (Nokia N8, C7, E7, vb.) uyarlandı.

Alfa 0.6.1 - ARMv6 (UREL) - Symbian^3 / Anna / Belle

Tabi ben oynanması için 2.nesil Nokia Symbian^3 cihazlarını tavsiye ederim.

edit: program stabil değilmiş :D

Son düzenleme:
  • Beğenmedim
Tepkiler: Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
hayırlısı darısı diğerlerine
Bunun nesi hayirli. Vasifsiz program olmus bu
Mesaj birleştirildi:

Bi katkisi yok. Klasik yapmak icin yapilan şeylerden biri

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj birleştirildi:

Günümüzde bu tarz eski platfonmlarla, meraklılar ilgileniyor. Katkısız olduğunu düşünmüyorum. Gayriresmide olsa bir oyun Symbian'a taşındı. En azından ClasicCube'dan daha ilgi çekici :-) (Benim için)

Dobraokuyucu

Üye
Biz de ilgileniyor ama işlevsel olduğu surece. Saçma sapan şeyleri eklemek yerine mantikli isler yapsınlar destekleyelim.

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Biz de ilgileniyor ama işlevsel olduğu surece. Saçma sapan şeyleri eklemek yerine mantikli isler yapsınlar destekleyelim.
Bu sene içerisin de Symbian için S60Tube gibi daha ilgi çekici projelerde var. tabi artık ölü bir platfom için bence ikiside aynı. :-D

Notxr

Notxr

Üye
Mesaj birleştirildi:

stabil değilmiş çakma subway surfers portları gibi n8 i zorluyor yuh be
Mesaj birleştirildi:

kurmayın classiccube daha iyi :birak:

Son düzenleme:
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Henüz eklemedim ama artık S60v3 içinde bir sürümü çıktı.

• Şaşırdım
Tepkiler: Notxr
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Classicube var. O daha iyi bir Minecraft portu. Çok oyunculu desteğide var. Hatta android windows sürümüde var.

• Beğen
Tepkiler: SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Classicube var. O daha iyi bir Minecraft portu. Çok oyunculu desteğide var. Hatta android windows sürümüde var.
Classicube güzel gerçekten ama nedense minecrafta daha çok hesev ettim. Bu arada iyi hatırattın kardeşim. Classicube'u da S60v2'ye taşıdılar. Tabi fps yerlerde :-D

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Classicube güzel gerçekten ama nedense minecrafta daha çok hesev ettim. Bu arada iyi hatırattın kardeşim. Classicube'u da S60v2'ye taşıdılar. Tabi fps yerlerde :-D
Birde classicubeda kendi custom sunucunu açma olayıda var oda hoş. Aslında biraz uğraşınca gerçek Minecraft Bedrock ve Java sürümüyle crossplay yapılabilir.

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Birde classicubeda kendi custom sunucunu açma olayıda var oda hoş. Aslında biraz uğraşınca gerçek Minecraft Bedrock ve Java sürümüyle crossplay yapılabilir.
crossplay imkanı var mı? bu çok iyi imiş bilmiyordum.

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve XXXturi01
XXXturi01

XXXturi01

Üye
crossplay imkanı var mı? bu çok iyi imiş bilmiyordum.
Orjinal minecraft için yok maalesef. Sadece farklı classicube portları ile (Symbian ve Android portu mesela)
birlikte oynayabilir. Ama orjinal minecraft ile crossplay için özel sunucu oluşturup araya clientler ekleyip orjinal minecraft taki oyuncu hareketlerini falan o sunucuya aktarabilirsek olabilir.

• Beğen
Tepkiler: SymPsion ve Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Zamanında 5800 da Windows 95 çalıştıricam diye canım çıkmıştı şükür şimdi retroarch ile Android te Windows 98 kullanıyorum 3dfx desteği ile bir sürü oyun oynayabiliyorum. Java sürümünü yapsınlar port ile uğraşmak yerine

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve 0sıfırcı
Takipçi Satın Al

Üst Alt