deniyoruz technophat tanda attılar denedim oda olmadı darkredinikini deneyeceğim en kötü 2gb ram verir sanal makinede çözerimEe şimdi sonuç ne oldu
Sen de okumuyorsun ama herif haklideniyoruz technophat tanda attılar denedim oda olmadı(2010 sürüm atmış ne bekliyorsa) bide kibircilik yapıyor darkredinikini deneyeceğim en kötü 2gb ram verir sanal makinede çözerim
orjinal DKU-2Kablo da baya önem arz ediyor iyi olmalı
özür diledim zatenSen de okumuyorsun ama herif hakli
Mesaj birleştirildi:
Cidden çalışıyor gibi duruyo attığı yazilim
aferim ne deişecekse sanki özür dileyince.orjinal DKU-2
Mesaj birleştirildi:
özür diledim zaten
açıkken okuyor kopuk olamazaferim ne deişecekse sanki özür dileyince.
kablo kopuk olmasın?
Açıkken okuyor kapalıyken açma tuşuna basınca mı göremiyor sygıt yöneticisinde durum ne ? Ses değişimi nasıl oluyor? Aygıt bağlama sesiaçıkken okuyor kopuk olamaz
Ses oluyor aygıt tanımlanması falan diyor aygıt çıkarma sesiAçıkken okuyor kapalıyken açma tuşuna basınca mı göremiyor sygıt yöneticisinde durum ne ? Ses değişimi nasıl oluyor? Aygıt bağlama sesi
Ama yüklemeye bsşlamıuor yazılımı neteden buldunSes oluyor aygıt tanımlanması falan diyor aygıt çıkarma sesi
Driveri arşivlerdenAma yüklemeye bsşlamıuor yazılımı neteden buldun
Bide ben en iyisi sanal makinede 7+Phoenix kurayımAçıkken okuyor kapalıyken açma tuşuna basınca mı göremiyor sygıt yöneticisinde durum ne ? Ses değişimi nasıl oluyor? Aygıt bağlama sesi
Aynen şunu yap bakalım . Olmazsa daha eski nesil pc bulacaksınDriveri arşivlerden
Bestti maxicepten buldum
Mesaj birleştirildi:
Bide ben en iyisi sanal makinede 7+Phoenix kurayım
deneyeceğimAynen şunu yap bakalım . Olmazsa daha eski nesil pc bulacaksın
gpudada vga yok(mönitör alacağım)(ondan bu sıkıntıdayım)Win7 de kurabilirsin . Sorun o değil yeni chipset driverlaro işlem yaptığım cihaza 8.1 kurabilceğimi farkettim(teorik)ve öylede yapacağım olursa
cihaz 8.1 dönemine daha yakın daha uyumluWin7 de kurabilirsin . Sorun o değil yeni chipset driverlar
Güzel çalıştırır o zaman. Phoneix görmezse best ile denecihaz 8.1 dönemine daha yakın daha uyumlu
bi 1-2 drivere ufak ayar çekek gerekiyor o kadarGüzel çalıştırır o zaman. Phoneix görmezse best ile dene