Nokia Best N73 ü okumuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Best N73 ü okumuyor.
Selam MaxiCep üyeleri.
Elimde bir n73 var yazılım atayım dedim yazılımı sorunluydu(yanlış sürüm atmışlar installserver çalışamıyordu ne yapak ) gitti atacakken cihazı dead flash mdouna alıyorum windows aygıt bozuk falan dedi :sinir.
görsel(örnek):

cihazı açıyorum o zamanda best okumuyor ama pc suite okuyor,hadi sorun kabloda desem kablo sağlam,portuda gayette temizledim.
ama olmadı :\
peki silin deseniz oda
OLMADI.Kısaca her şeyi denedim olmuyor olmuyor olmuyor!
kablo sağlam, program okumuyor, driver kurulu ,pc okuyor açıksa ama dead flash moduna alınca yok okumayacak )):
not: işletim sistemi windows 10.
lütfen yardımcı olabilen varmı valla sinir ettide.
Mesaj birleştirildi:

@MAERKEK @SymPsion @DarkredBlue61 @symbuzzer

Son düzenleme:

Dobraokuyucu

Üye
Başka best ile dene

SymPsion

SymPsion

Üye
Bazı ek sürücüler varmış onlar yüklü mü doğrusu benim de ayrıntısıyla bu konuda bilgim yok. Belki o sürücüler yüklü olursa Dead-Mode'ta tanır makineyi

Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Bazı ek sürücüler varmış onlar yüklü mü doğrusu benim de ayrıntısıyla bu konuda bilgim yok. Belki o sürücüler yüklü olursa Dead-Mode'ta tanır makineyi
adları nedir
nokia CCC ve 1 tane daha driver var

SymPsion

SymPsion

Üye
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Nokia ovi suite kurmalısın önce driverları en iyi o yükler. Fuse ve cable driver şart. Yoksa hiçbir windows görmez. Full flash erase olduysa .eno dosyası da gerekli işteyim.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve SymPsion
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ovi suite kurmalısın önce driverları en iyi o yükler. Fuse ve cable driver şart. Yoksa hiçbir windows görmez. Full flash erase olduysa .eno dosyası da gerekli işteyim.
full flash yok.
pc suite var ovi den önceki galiba
cable driver ve solitonu var FUSE duymamıştım bide
ovi suite,pc suite,nokia suite tek pc de çakışma olmadan çalişabilrmi siz iyi bilirsiniz.
Mesaj birleştirildi:

Hatırlamam lazım doğrusu. FUSE isimli vardı bir tane ondan sonra Nokia'nın Cable driver'ı ve ismini unuttuğum 3.sü
fuse çakışırmı CCC ile ?

Son düzenleme:
SymPsion

SymPsion

Üye
full flash yok.
pc suite var ovi den önceki galiba
cable driver ve solitonu var FUSE duymamıştım bide
ovi suite,pc suite,nokia suite tek pc de çakışma olmadan çalişabilrmi siz iyi bilirsiniz.
Mesaj birleştirildi:

fuse çakışırmı CCC ile ?
Çakışmaz diye düşünüyorum 🤔

Dobraokuyucu

Üye
Bu soruyu başka bi yerde sordun mu? Yabancılar daha farklı şeyler düşünmüştür

Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Bu soruyu başka bi yerde sordun mu? Yabancılar daha farklı şeyler düşünmüştür
technophat a sordum doğru dürüst cevap veren olmadı(pek şuçlu değil) ve tek cümle gibi yazmak diyip ceza yazdı(sıkıntı bu) çöp forumun teki valla koca kitlesinden dolayı yaptım.(kişileri değil forum yapısını şuçluyorum)

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
technophat a sordum doğru dürüst cevap veren olmadı(pek şuçlu değil) ve tek cümle gibi yazmak diyip ceza yazdı(sıkıntı bu) çöp forumun teki valla koca kitlesinden dolayı yaptım.(kişileri değil forum yapısını şuçluyorum)
Forum çöp harbiden de yazanın ne yazdığına baktım şimdi mantıklı gibi w7 ile denemek

• Beğen
Tepkiler: Notxr
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
ama cihaz w7 desteklemiyor virtualbox var elimde oda driveri tanıtabilirmiyim sıkıntı orda :\
Başka birini daha etiketlemiş bir de onu bekle derim belki bisi biliyordur harbiden (O forumdan pek beklenecek hareket değil ama

Win defender kapalı demi

Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Başka birini daha etiketlemiş bir de onu bekle derim belki bisi biliyordur harbiden (O forumdan pek beklenecek hareket değil ama

Win defender kapalı demi
kapalı değil ama programa tam izin verdim ve yönetici izni ile açıyorum

SymPsion

SymPsion

Üye
Bana sorarsanız Teknopat, hem forum kültürü olarak hemde Symbian konusunda kanaatimce baklıacak yer değil. Telegram kullanıyorsanız 'Symbian World'e gerekli link ve dosyalar var. erişimizin yoksa. ben o 3 bulur buraya mega linki olarak atarım.

Dobraokuyucu

Üye
Biraz daha ora hakkında yazarsak ozan başkan öpecek bizi bilginize.

• Beğen
Tepkiler: SymPsion
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Bana sorarsanız Teknopat, hem forum kültürü olarak hemde Symbian konusunda kanaatimce baklıacak yer değil. Telegram kullanıyorsanız 'Symbian World'e gerekli link ve dosyalar var. erişimizin yoksa. ben o 3 bulur buraya mega linki olarak atarım.
bu forum güzel ya kırık linkler olmasa sohbeti iyi aktiflik olsa 10/10 olurda o yok ya :(

• Beğen
Tepkiler: SymPsion
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Pc suite ekle/kaldır/onar seçeneğinden her seferinde onar yapınca görüyordu

Takipçi Satın Al

Üst Alt