Nokia 700 belle fp2 ayarlarda donma

Sponsorlu Bağlantılar

SymPsion

SymPsion

Üye
onu denemiştim N73 ümümde olmamıştı ama 700 için diyorum hack olayını N73 e sağlam buldum dedim ne oldu installserver çalışmıyor doğru yapmama rağmen değişik valla N73 içinde CFW olsa kurcağızda yok N73 e:( 700 e en azından var:D
Benimde 500'te olup 603'de olmamışta haha. demek o dosyada bir sıkıntı olmalı. doğrusu CFW imkanın varsa yap.

• Beğen
Tepkiler: Notxr

Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
ha bide symbian uygulaması yazmak için uygun qt creator sürümü nedir? dosyasını nerde bulabilirim?

Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
@DarkredBlue61 @MAERKEK @0sıfırcı bu arkadaşlarda vardır diye düşünüyorum.
benimki fp2 bide evlos refresh downgrade yapmam gerekmezmi bide delight ve evols hariç başkan eler var arıyorum bulamıyorum :(

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
701 yada 808 olsaydı neysede o cihaz yok bende. internette vardır ama bulunur bence

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bu saatten sonra Symbian için yazılım yapmaya çalışmak yerine Android için yapman bence daha sağlıklı olur. Symbian çok karmaşık ve çok zor bir sistemdir. Bu yüzden diğer geliştiriciler bu sistemi terk ettiler.

• Beğen
Tepkiler: SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
Bu saatten sonra Symbian için yazılım yapmaya çalışmak yerine Android için yapman bence daha sağlıklı olur. Symbian çok karmaşık ve çok zor bir sistemdir. Bu yüzden diğer geliştiriciler bu sistemi terk ettiler.
Aslında artık bundan sonra hobi işi olur. Zaten Ovi kapandıktan sonra büyük şirketlerin hepsi kaçtı. Artık uygulama geliştirenler hobi ve biraz nostaji amacıyla yapıyor. Keza bende metin bazlı eski bir oyunu Symbian'a aktarmaya çalışıyorum. olduğu kadarıyla artık. :-D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Aslında artık bundan sonra hobi işi olur. Zaten Ovi kapandıktan sonra büyük şirketlerin hepsi kaçtı. Artık uygulama geliştirenler hobi ve biraz nostaji amacıyla yapıyor. Keza bende metin bazlı eski bir oyunu Symbian'a aktarmaya çalışıyorum. olduğu kadarıyla artık. :-D
Bende eski kafalı bir adamım yasım gereği hala ps2 emulatorleri filan kullanıyorum telefonda çok zevk alarak kullanıyorum ama bir daha asla Nokia telefon almam.

• Beğen
Tepkiler: SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
Bende eski kafalı bir adamım yasım gereği hala ps2 emulatorleri filan kullanıyorum telefonda çok zevk alarak kullanıyorum ama bir daha asla Nokia telefon almam.
Tercih meselesi doğrusu. neticede deneyimler sonucu bir bağ kuruyor yada iteliyoruz. Bende bu aralar bir E90 peşindeyim. Keşke Japon Symbian cihazlarını buraya getirenler olsaydı. Onlar S60'tan hepten farklı. 😀

• Beğen
Tepkiler: Notxr
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Not: Konu kilit
Pil kaynaklıymış

• Beğen
Tepkiler: SymPsion ve 0sıfırcı

Üst Alt