ertin
Üye
Hayır bunlara gerek yok. Symbian'ı dokunmatik yaptımErtin ,Telegram'da Symbian OS International grubu var.Eğer İngilizceniz de varsa orada Symbian ile ilgilenebilirsiniz.
Hayır bunlara gerek yok. Symbian'ı dokunmatik yaptımErtin ,Telegram'da Symbian OS International grubu var.Eğer İngilizceniz de varsa orada Symbian ile ilgilenebilirsiniz.
zaten dokunmatik cihazlar vardı nokia 700,603,808,500 gibiHayır bunlara gerek yok. Symbian'ı dokunmatik yaptım

Hayır onu demiyorum ben. Androidde çalıştırıyorumzaten dokunmatik cihazlar vardı nokia 700,603,808,500 gibi![]()
nasıl yaHayır onu demiyorum ben. Androidde çalıştırıyorum
Hayır bunlara gerek yok. Symbian'ı dokunmatik yaptım
ymbian'ın en son cihazları zaten dokunmatikti.
Hayır bunlara gerek yok. Symbian'ı dokunmatik yaptım
Symbianın en son cihazları dokunmatikti zaten.Neyden bahsediyorsun anlamadım ?Hayır bunlara gerek yok. Symbian'ı dokunmatik yaptım
androidde symbianı çalıştırmayı başarmışMesaj birleştirildi:
Symbianın en son cihazları dokunmatikti zaten.Neyden bahsediyorsun anlamadım ?
E zaten emülator yok mu Eka2L1 diye.Emülatörsüz çalıştırdıysa o ayrı.androidde symbianı çalıştırmayı başarmış
okay.Hayır onu demiyorum ben. Androidde çalıştırıyorum
onu bile çalıştıramıyom benE zaten emülator yok mu Eka2L1 diye.Emülatörsüz çalıştırdıysa o ayrı.
sorun değilonu bile çalıştıramıyom ben
hiç bu işlerden anlamam
Gemini 3 nasıl para kazandırıyor .Elimdeki bilgileri paylaşayım dedim. İlgi alanım bile değil. Verdiğiniz nasihatlara bak.
Python symbian'da çalışıyordu şimdi Androidde çalışıyor. Benim için Symbian Python demekti. Lofi kamera demekti.
Şimdi Google Gemini Pro 3 Canvas yağmur gibi Python kodu üretiyor. Ciddi bir para kazandırıyor. (Gelişimsel olarak yapay zeka tercihim değişebilir).
Verdiğiniz nasihatları kendinize saklayın. Tepedenmiş gibi verdiğiniz nasihatlerleri kendinize uygulayın.
3 tahmin alayım sonra cevabı vereyimGemini 3 nasıl para kazandırıyor .
Görsel oluşturup stock fotoğrafçılık sitelerinde satarak3 tahmin alayım sonra cevabı vereyim
Onu nasıl işliyorsun. Doğru söyle bilgilerimizi Cia çok gizli departamnıza mı satıyorsun. ( Yıllar önce geyik mevzusu vardı)Hiç biri değil veya hepsi. Çünkü verinin kendisi
eğer öyleysebilgilerimizi Cia çok gizli departamnıza mı satıyorsun