By Burhann 2010
Üye
tamam bi sonraki güncellemeye ekleyeceğimGüzel olur birde böyle koyu temalı deneyelim eline saglık burhan kardeşim
tamam bi sonraki güncellemeye ekleyeceğimGüzel olur birde böyle koyu temalı deneyelim eline saglık burhan kardeşim
Rica ederimTesekkurler burhan abim
Tamam bakacam şmdi425.25m boyutta ve kurulum dosyası apk deyil.
Evet geldi araçlar sekmesinin içinde sana kolaylık osun diye 2 tane resim ekliyorum bakarsınteşekürler deneyelim. Bu uc browser'a çeviri özelliği geldi mi yada nerede bulamadım
Bendekine baktım da onda bir sıkıntı yok ancak upload ettiğim siteden oluyorYüklenemedi hatası veriyor
Link ölmüş burhan tekrar indirip denicektimBendekine baktım da onda bir sıkıntı yok ancak upload ettiğim siteden oluyor
indirdikten sonra tarayıcıdan yükleme tarayıcıdan yükleyince hata veriyor
Tamamdır tekrardan ekledim indirebilirsinLink ölmüş burhan tekrar indirip denicektim
Ekledim indirebilirsinEmeğine sağlıkta indirme linkine tıklıyoruz yok kardes
bazı yüksek android sürümlerindeTeşekkür ederim Adamsın linkleri yenilemişsiniz Emeğinize sağlık güzel olmuş
Mesaj birleştirildi:
Büyük bir hevesle yükledim redmi 14 pro telde çalışmadı android 15 sürümü var Yüklenemedi hatası aldım Yinede çok sağol
android sürümün nedirYine yüklenmedi diyor burhan kurulum yapmıyor
Rica ederim halledecem ben, konuyu takipte kalın lütfenTeşekkür ederim Adamsın linkleri yenilemişsiniz Emeğinize sağlık güzel olmuş
Mesaj birleştirildi:
Büyük bir hevesle yükledim redmi 14 pro telde çalışmadı android 15 sürümü var Yüklenemedi hatası aldım Yinede çok sağol
ben bi şekilde halledeceğimbazı yüksek android sürümlerinde
oluyor bu naparsan yap yüklemiyor