Saç Ekiminden Sonra Buff Takmak

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Saç Ekiminden Sonra Buff Takmak
Arkadaşlar merhaba. Saç ektirmeyi düşünüyorum ve spor yapıyorum fakat başka bir sağlık nedeninden dolayı spor yaparken buff ( saç bandı ) takıyorum. Saç ekimi yapıldıktan kaç hafta sonra buff takabilirim? Daha önce operasyon geçiren varsa bilgilendirirse sevinirim.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Boksör 🥊 müsün

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Zannetmiyorum adamlar ıkınmayın sigara bile içmeyin diyor. şaçlara zarar verme ihtimali yüksek.madem öyle bişey yapacaktın neden ektirdin ? başarı ihtimalin düşer ara ver

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Zannetmiyorum adamlar ıkınmayın sigara bile içmeyin diyor. şaçlara zarar verme ihtimali yüksek.madem öyle bişey yapacaktın neden ektirdin ? başarı ihtimalin düşer ara ver

Daha ektirmedim. Etkirmeyi düşünüyorum dedim. Spor yapmayan birisi için ara ver demesi kolay. Ama benim gibi uzun süredir spor yapanlar için zor. Zaten 1 ay ara vericem. 1 aydan sonra takmam sıkıntı olur mu diye sormuştum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Daha ektirmedim. Etkirmeyi düşünüyorum dedim. Spor yapmayan birisi için ara ver demesi kolay. Ama benim gibi uzun süredir spor yapanlar için zor. Zaten 1 ay ara vericem. 1 aydan sonra takmam sıkıntı olur mu diye sormuştum.
6 ay w c de ıkınmayın bile diyorlar sen bilirsin

• Şaşırdım
Tepkiler: 0sıfırcı