Telefon Tavsiyesi Android/data dosyasına izin vermek

Sponsorlu Bağlantılar

Muzdafa1

Muzdafa1

Üye
    Konu Sahibi
Android/data dosyasına izin vermek
Kolay gelsin Minecraft dosyama erişmek istiyorum ama Google'ın dosyalar uygulaması olmadan çünkü zarchiverdan kullanmak daha güzel oluyor. Nasıl erişim engelini kaldırabiliriz önerisi olan var mı? dosyalar uygulamasına güncellemelerini kaldır dedim yinede izin isteğini veremedim.
Bildiğiniz izin vermeye zorlama uygulaması varmı? shizuku da olmayacak.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
pc ye bağladğında görünmuyor mu

Dobraokuyucu

Üye
Shizuku ile yapmayı denedin mi? Android sürümün kaç?
Mesaj birleştirildi:

pc ye bağladğında görünmuyor mu
Android 14 sonrası pc tek görünme yöntemi olmuş. Diğer türlü root ya da Shizuku falan lazım görebilmek için.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben bilgisayara baglayip telefonu data dosyalarına girebiliyorum. Bilgisayarda öyle bir kisitlama yok telefonun model nedir?

Muzdafa1

Muzdafa1

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilgisayara baglayip telefonu data dosyalarına girebiliyorum. Bilgisayarda öyle bir kisitlama yok telefonun model nedir?
Redmi note 13 android sürümü 13 MIUI sürümü 14.0.8 bilgisayarım olsa yaparım da yok ki
Shizuku ile yapmayı denedin mi? Android sürümün kaç?
Mesaj birleştirildi:

Android 14 sonrası pc tek görünme yöntemi olmuş. Diğer türlü root ya da Shizuku falan lazım görebilmek için.
shizuku ile yapınca açıyor ama ben shizuku kullanmayı sevmiyorum

Dobraokuyucu

Üye
Redmi note 13 android sürümü 13 MIUI sürümü 14.0.8 bilgisayarım olsa yaparım da yok ki

shizuku ile yapınca açıyor ama ben shizuku kullanmayı sevmiyorum
Shizuku istemiyorsan root atacaksın. Shizuku rootdan daha güvenli bundan emin olabilirsin
Mesaj birleştirildi:

Bilgisayarda öyle bir kısıtlama olduğunu nereden uydurdun?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
hadi baklaım siz yaparsınız

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Shizuku istemiyorsan root atacaksın. Shizuku rootdan daha güvenli bundan emin olabilirsin
Mesaj birleştirildi:

Bilgisayarda öyle bir kısıtlama olduğunu nereden uydurdun?
Birader rahatsız misin sen? Sen benim her yazdığıma cevap vermek zorunda mısın? Kim dedi bilgisayarda bir kısıtlama var diye?

• Kahkaha
Tepkiler: cyborg78

Dobraokuyucu

Üye
  • Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Notxr
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Artık bu tartışmaya son verin