Nokia 700 Belle FP1 – Hard Reset Güvenlik Kodu Sorunu(belle fp2 imiş)

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Birader n8 de de amoled ekran var kamerası da güzel ama Symbian çöp olduktan sonra birşey fark etmiyor. Ekran çözünürlüğü çok düşük. Elimdeki Android telefonlarla N8 in ekranini yan yana koydum aradaki kalite farkı en az iki katı.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Birader n8 de de amoled ekran var kamerası da güzel ama Symbian çöp olduktan sonra birşey fark etmiyor. Ekran çözünürlüğü çok düşük. Elimdeki Android telefonlarla N8 in ekranini yan yana koydum aradaki kalite farkı en az iki katı.
O yüzden araç içi kamera için birebir. Symdvr programı önerimdir. Ön cama aparat ile yerleştirince yer kaplamıyor. Şarja da takarsan miss. Isınmıyorda .

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve XXXturi01
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Nokia Symbian'da ısrar etmeseydi bunlar olmazdı. Belki çöktüklerini anladıkları 2013 tarihlerinde falan bazı Symbian cihazlara Android güncellemesi yayınlayabilirlerdi ve bu işi halledebilirlerdi ama nafile... (Özellikle donanım kısıtlamalarından dolayı)

Şuan manyak bir yazılımcı çıkıp bu telefonlara Android portlarsa mükemmel olur. Zaten Symbian bu tip insanlar sayesinde ayakta şuanda.

Ama 2029 tarihinde 2G ve 3g,3.5G şebeke bantları kapanacağı için işlevsellikleri düşecek.

Kısaca Symbian öldü.
Ama halen kalbimizde yaşamaya devam ediyor...

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Nokia Symbian'da ısrar etmeseydi bunlar olmazdı. Belki çöktüklerini anladıkları 2013 tarihlerinde falan bazı Symbian cihazlara Android güncellemesi yayınlayabilirlerdi ve bu işi halledebilirlerdi ama nafile... (Özellikle donanım kısıtlamalarından dolayı)

Şuan manyak bir yazılımcı çıkıp bu telefonlara Android portlarsa mükemmel olur. Zaten Symbian bu tip insanlar sayesinde ayakta şuanda.

Ama 2029 tarihinde 2G ve 3g,3.5G şebeke bantları kapanacağı için işlevsellikleri düşecek.

Kısaca Symbian öldü.
işlemci mimarisini anlayamamışsın çok farklı yapıdalar. Çalışmaz

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve XXXturi01
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
İki farklı donanim iki farklı ekosistem. İmkansiz değil ama sıfırdan yazılması gerekiyor. Kim neden uğraşsın.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve Notxr
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
işlemci mimarisini anlayamamışsın çok farklı yapıdalar. Çalışmaz
aslıda çok zor ama imkansız değil ama arm 11 olduğu için android 5.0 üzeri imkansız olsada 512mb ramler yüzünden max 4.3 denenbilir de bazıları 2.3.6 denemişler ama linkler gitmiş ondanda dokunmatik falan çalışmamaış
Mesaj birleştirildi:

O yüzden araç içi kamera için birebir. Symdvr programı önerimdir. Ön cama aparat ile yerleştirince yer kaplamıyor. Şarja da takarsan miss. Isınmıyorda .
bide benim sorum bu değildi benimki kitlenmedi diye videodaki sadece hard reseti yapcam sorun olurmu ile v113.010.1506 dan daha günceli varmıydı ama aktif lik için sağolun
Mesaj birleştirildi:

Kısaca Symbian öldü.
bide tr de 4.5g denen lte advancedde 2029 da ihalesi bitiyor

Son düzenleme:
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Sorun olmaz . Reset kodunu sıfırlar sadece o yöntem

• Beğen
Tepkiler: Notxr
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1056 sankı fp2 nın sürümüydu tam hatırlayamadım tüm cihazlara fp2 verdiler normalde. kamera arayüzü nasıl?

• Beğen
Tepkiler: Notxr
XXXturi01

XXXturi01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Notxr
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Sorun olmaz . Reset kodunu sıfırlar sadece o yöntem
forumda indirdiğim nokia bestte hard reset atma bölümü yok edit (yeniden kurdum düzeldi)
Mesaj birleştirildi:

İnfinity best bb5tool programı çözebilir
sorunsuz biçimde hard reset attım hack ve appleri sonra yapcam bulduğum hacki sd karta atıcna bootloop ettide sd akrtı çıkardım bir şey yok en azından 😯😥

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
forumda indirdiğim nokia bestte hard reset atma bölümü yok edit (yeniden kurdum düzeldi)
Mesaj birleştirildi:

sorunsuz biçimde hard reset attım hack ve appleri sonra yapcam bulduğum hacki sd karta atıcna bootloop ettide sd akrtı çıkardım bir şey yok en azından 😯😥
Etmesi garip . Bende taktım ettim sorun yaşamadım

Üst Alt