Öneri Android ile Tecrübelerim

Sponsorlu Bağlantılar

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Android ile Tecrübelerim
Android ile tecrübelerim
1. Root ve costom rom'u hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Müdahale hiç iyi değil. İlla root yetkisini istiyorum diyorsanız Shizuku uygulamasını kullanarak cihazı rootlamadan root yetkisini kullanabilirsiniz.

2. Androidli cihazların kendi reklam engelleyicisi ve fm radyosu bulunur. Fakat etkin değil.

3. Üretici kamera uygulamasının dışında (sosyal medya uygulamaları hariç) hiçbir kamera uygulamasını tavsiye etmiyorum. Buna Google Cam ve Open Camera da dahil. İyi fotoğraf çekmek için kompozisyon öğrenmek gerekir sadece bu kadar. Fakat altın saati gösteren uygulamalar iyidir.

4. Güncellemeleri birkaç gün sonra güncelleyin. Hemen güncellemek risktir.

5. Pdf görüntüleyici ve Pdf üretici uygulamaların tümünden uzak durun siz dergi editörü ve gazeteci değilsiniz. Google dökümanlar ve Ms 365 yeterli.

6. Ekstra web browser ek yük demektir.

7. Yapay zekanın tüm nimetlerinden faydalanmayı tavsiye ederim. Eskiden Google ve yandex tarzı arama motorları kullandığımızda reklam tuzakları ve virüslü sitelere herkes girmiştir. (Şimdi millet YouTube'i arama motoru olarak kullanıyor). Herhangi bir yapay zekayı kullanın yeter ki prompt girmesini iyi bilin.

8. Sık kullandığınız uygulamayı zorla durdur yapmayın. Pil seviyesini emer.

9. Wifi aramayı operatörünüz destekliyorsa evinizde wi-fi kullandığınız zaman telefonu uçuş modunda wi-fi kullanın hem şarjınız daha uzun sürer.

10. Mutlaka yedekleyin. Bulut mu dersin ssd mi dersin flaş mı dersin orasını ben bilmem

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Nokia eğer aptal olmasaydı bugün yoluna güzel bir sekilde devam ederdi. Kendi egosuna ve şımarıklığına yenildi.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve ertin
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia eğer aptal olmasaydı bugün yoluna güzel bir sekilde devam ederdi. Kendi egosuna ve şımarıklığına yenildi.
Aslında ihtiyaç kalmadı. Popüler sosyal medyalar, yüklenebilen uygulamalar, artık hem iPhone'a hem Android'e yazılıyor. Bunun dışında bazı farklı oyunlar dışında pek fark kalmadı aslında geri kalan hep tercih meselesi oldu.
Symbian ile alakalı paylaşımlarım esasen. Daha önce Forum sitelerinde paylaştığım o Forum siteleri kapandığı için yedekler bende bulunduğu için o yedekleri bir kısmını buraya yükledim bir kısmını da yapay zeka ile detaylandırdı sadece bu yoksa ben kimseye Symbian önermiyorum

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben bu forumda çok anlattım. Ama insanlarda nostalji tutkusu bitmiyor. Ben de bir ara baya bir kullandım N8 onu da bozulunca attım çöpe gitti. Çekmecede boş boş durmaktan başka bir işe yaramıyordu.

• Beğen
Tepkiler: ertin ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Ben bu forumda çok anlattım. Ama insanlarda nostalji tutkusu bitmiyor. Ben de bir ara baya bir kullandım N8 onu da bozulunca attım çöpe gitti. Çekmecede boş boş durmaktan başka bir işe yaramıyordu.
Araç içi kamera ve fm verici olarak kullanıyorum. Mükemmel cihaz bu işler için. Video kalitesi de iyi baya . 720 p güzel . Detaylı görüntüler. Codec falan farklı galiba ayrı bir görüntü zevki sunuyor.

• Beğen
Tepkiler: ertin
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Araç içi kamera ve fm verici olarak kullanıyorum. Mükemmel cihaz bu işler için. Video kalitesi de iyi baya . 720 p güzel . Detaylı görüntüler. Codec falan farklı galiba ayrı bir görüntü zevki sunuyor.
Video formatı hep aynı. Androidtten bir mp4 formatını symbian telefonda da izlersin. Ben yıllarca smartmovie kullandım. 6630 da az film izlemedim 2 gb lik hafıza kartında.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve ertin

Dobraokuyucu

Üye
Video formatı hep aynı. Androidtten bir mp4 formatını symbian telefonda da izlersin. Ben yıllarca smartmovie kullandım. 6630 da az film izlemedim 2 gb lik hafıza kartında.
Izleyemezsin
Mesaj birleştirildi:

Mpeg eski ve yeni olarak 2 farklı codec var. Androidden çektiğin 240p video eski codec kullanan symbian üzerinde sadece ses olarak oynar videoyu göremezsin

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
İzlemeyi bırak o boyut telefona sığmaz ya.
Codec farkı var, fps farkı var.
Codec aynı olsa bile 30 fps nokialar için çok yüksek. Şuan yeni çıkan cihazlar 60 fps çekiyor.
Hiç bir Symbianın donanımı kaldırmaz
@sublieutenant senin yorumunu bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Codec aynı olsa bile 30 fps nokialar için çok yüksek. Şuan yeni çıkan cihazlar 60 fps çekiyor.
Bence video kayıt kalitesi iyi . Güzel hoş . Net görüntü piksel piksel anadolı değil. Fps codec falan arka planda kalıyor .

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben N8 de 60 FPS video izledim. 1080p video izledim. Doğru program ve codecleri kurarsan androidte izlediğin videoları Symbian 3 te de izlersin. O kadar küçümsemeyin Symbian 3 ü.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Ben N8 de 60 FPS video izledim. 1080p video izledim. Doğru program ve codecleri kurarsan androidte izlediğin videoları Symbian 3 te de izlersin. O kadar küçümsemeyin Symbian 3 ü.
Amoled ekran var. Çoğu androidde yok . Görüntü kalitesi müthiştir.

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
Takipçi Satın Al

Üst Alt