Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Silinsin.
Sponsorlu Bağlantılar
KomiserMemoli_12
Üye
Ben de telefonu PC ye bağlayıp bir sürü oyun program filan atmıştım zamanında. Ama girişi bozuk olunca kuramadım rom.
ecealper
Üye
eskiden deli gibi kurcalardık şimdi bulunmuyor diye kıymete bindi sadece x-plore'den jar dosyalarını yüklediğimizi anımsıyorum
Telefonu kapatıp ve bataryayı çıkartıp MicroUSB girişini izopropil alkol ile temizle ve kurumasını bekle. Belki olur. Olmazsa daha sağlam bir kablo bağlamayı dene.
Telefonu kapatıp ve bataryayı çıkartıp MicroUSB girişini izopropil alkol ile temizle ve kurumasını bekle. Belki olur. Olmazsa daha sağlam bir kablo bağlamayı dene.
Neden bu kadar kasıyorsun? Eski telefonları tamir etmek zordur USB girişi tamir edicem diye telefonu tamamen bozacaksın. Sen sadece hackleme işine bak. Biraz uğraştırır ama sonunda sorunsuz çalışır.
Neden bu kadar kasıyorsun? Eski telefonları tamir etmek zordur USB girişi tamir edicem diye telefonu tamamen bozacaksın. Sen sadece hackleme işine bak. Biraz uğraştırır ama sonunda sorunsuz çalışır.