Dursun tabi yaaNorton işe yaramadı CFW kurmaya da korkuyorum neyse dursun şimdilik
n8 de olmuyormuş bazen ruslar öyle dedi sebebini bilmiyorumbozulmaz bişey olmaz eksik bişey yapmışsındır. yoksa olmayacak bişey değil basit en kolayı cfw normalde. diğer türlüde yapabilirsen direk Orjinal yazılımıda kurar
güzellerDursun tabi yaa
Bozmaktan iyidir
Hele bi şu sınavlar bitsin
O zaman uğraşırsın
Benim oyunlar nasıl
Oynadın mı
Bunu yapmadım yok.
İllaki yapılıyordur da kim uğraşacak işteHacklenmiyor diye bişey yok son çare cfw atarsın basıt iş normalde 1 2 kere yapsan elin alışır
Ne kadar zor olabilir ki hocamCfw kurmaya hiç çalışma rom kurmak bu telefonlara daha zor.

dene olmadı dead flash ile cfw atarsın yadaBunu yapmadım yok.
İllaki yapılıyordur da kim uğraşacak işte
Mesaj birleştirildi:
Ne kadar zor olabilir ki hocam![]()
Bilgisayar telefonu görmüyor bazen benim durduk yeredene olmadı dead flash ile cfw atarsın yada
Ben elimdeki son N8 e rom atayim derken bozdum. Hiç rom atıcam diye kasma ben çok uğraştım bir sürü hata veriyor telefonu gormuyor. Dead flashta olmuyor. En sonunda olmayınca attım çopeBilgisayar telefonu görmüyor bazen benim durduk yere
Şimdi rom atarken pat diye giderse brick olur
Ondan da risk almaktan kaçıyorum biraz
N8'in normal FW'si de var şu an elimde.
soketlemı oynuyorsun? kabloda sorun olabilir durduğu yerde gitmemesi gerek.Bilgisayar telefonu görmüyor bazen benim durduk yere
Şimdi rom atarken pat diye giderse brick olur
Ondan da risk almaktan kaçıyorum biraz
N8'in normal FW'si de var şu an elimde.
Windows 10 yüzünden hep. W7 deyken görüyor adam akıllı.soketlemı oynuyorsun? kabloda sorun olabilir durduğu yerde gitmemesi gerek.
Alakası yok. Ben de kurdum sanal makineye 7 giriş bozuksa çalışmaz. Bendeki de bozuktuWindows 10 yüzünden hep. W7 deyken görüyor adam akıllı.
Benim laptopta sorun var. telefon sağlam eminim. depolamasını full doldurdum çünkü telefonun bozuk olsa onlar gitmezdi. bazen usb falan da görmüyor.Alakası yok. Ben de kurdum sanal makineye 7 giriş bozuksa çalışmaz. Bendeki de bozuktu
Foruma üye olduğunda symbiana övgüler yağdıran o cesur üyeye ne oldu öyle yahu, eğer CFW yüklemeyle bozulacaksa gerçekten at çöpe o telefonu işi bitmiştir.Benim laptopta sorun var. telefon sağlam eminim. depolamasını full doldurdum çünkü telefonun bozuk olsa onlar gitmezdi. bazen usb falan da görmüyor.
S60v2,v3,v5'e halen oturur övgü dizerim ama bu s^3 dalgasını oldum olası bi alışamadım zaten.Foruma üye olduğunda symbiana övgüler yağdıran o cesur üyeye ne oldu öyle yahu, eğer CFW yüklemeyle bozulacaksa gerçekten at çöpe o telefonu işi bitmiştir.
Bugüne kadar bu sebeple bozulan telefon hatırlamıyorum forumda.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bişey olmaz, bozulursa at çöpe, ancak 🦃 tuzaklamış olabilirS60v2,v3,v5'e halen oturur övgü dizerim ama bu s^3 dalgasını oldum olası bi alışamadım zaten.
Böyle anlamadan dinlemeden paldır küldür makineye dalaşmak istemiyorum. Zaten zor bela bulmuşum bide bozmayak ayak üstü.
Tırsıyorum yani tırsmayam mı?![]()

Niye bozayım işte çalışıyor dursun Allah Allah yawBişey olmaz, bozulursa at çöpe, ancak 🦃 tuzaklamış olabilir![]()