Ücretsiz Sınırsız İnternetsiz Hızlı Dublaj

Sponsorlu Bağlantılar

halidgiray

halidgiray

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlarımı görebilmeleri için insanlardan üyelik isteyen siteyi terk ediyorum. sordum forum sitesinden yayınlayacağım. Bir ay sonra değişiklik olmazsa hesabımı sileceğim.

Edit: Kötünün kötüsü varmış;
Aynı konunun sonuna
"maxicep konulardaki resimleri vidyoları göstermek için üyelik istiyor diye geldik, bu forumda da köprü URL özelliği yok"
yazdım, sınırsız engellediler.
Narsizmin kuduzla sinerjik kombinasyonunu dünya siyasetinde görünce vatandaş çomağını saklamıştır diyordum ama yarışmayı seçenler de varmış.

1. Altyazıyı bulun

Veya oluşturun
Ücretsiz siteler 1 veya 4 dakikayla sınırlı.
4012;
Vosk modu %70 doğrulukta, 100dk altyazı için 5-10dk çalışıyor.
i (en, tr, vs) "SubtitleEdit4012\Vosk" klasörüne çıkarın.
Whisper modu (..neyse yerel yzlerle canınızı sıkmayın diyem)

2. Altyazıyı SRTye dönüştürmek ve TTSye uygun hale getirmek için kolay siteler var ve uygulamalar karmaşık.
Resimdeki site

3. olmalı, Microsoft Tolga'yı etkinleştirin.

ile SRTyi seslendirin. 100dk ses için 10sn çalışıyor.

4. , .. bir ses düzenleyiciyle vidyo sesini 10db kısarak TTS sesiyle birleştirin.

5. , .. bir medya muxing aracıyla vidyodaki sesi çıkarın/ikincil yapın, yeni sesi ve altyazıyı ekleyin.

6. İyi bir vidyo sıkıştırma için
Ara bellek boyutu tepe bit hızına eşit, b-kare 2, referans 3 olmalı

[/COLOR]

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990

PALA.

PALA.

Üye
Mesajlarımı görebilmeleri için insanlardan üyelik isteyen siteyi terk ediyorum. sordum forum sitesinden yayınlayacağım. Bir ay sonra değişiklik olmazsa hesabımı sileceğim.

Edit: Kötünün kötüsü varmış;
Aynı konunun sonuna
"maxicep konulardaki resimleri videoları göstermek için üyelik istiyor diye geldik, bu forumda da köprü URL özelliği yok"
yazdım, sınırsız engellediler.
Narsizmin kuduzla sinerjik kombinasyonunu dünya siyasetinde görünce vatandaş çomağını saklamıştır diyordum ama yarışmayı seçenler de varmış.

İçerikleri, sadece üyeler görür :cool
İçerikler neden gizleniyor, forum sırrıdır (h)
Forum sırrı olan bu içeriklerin, eskiden herkese açık olup, şimdi gizleniyor olması da forum sırrıdır (h)

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve halidgiray
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Sır içinde sır

Sırrıma vakıf olan
Sırrımla yaşamaz :seytan6:

Sırrım benimle birlikte mezara girer

İşte o kadar

halidgiray

halidgiray

Üye
    Konu Sahibi
İspanyol isimleri gibi oldu, biri Pikasso'ymuş;

-Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispín Crispiniano María Remedios de la Santísima Trinidad Ruiz Picasso

-José Manuel Carlos Francisco Raul Eduardo Hernando de la Santa Cruz Martinez Rodriguez de la Garza Ramírez del Toro y Fernando de Todos Los Santos

-Don José Antonio Juan Pedro Felipe Ricardo Fernando de la Santísima Trinidad de Todos los Santos Gonzales Martínez y Lopez del Monte de las Flores

• Düşünceli
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Sır içinde sır

Sırrıma vakıf olan
Sırrımla yaşamaz :seytan6:

Sırrım benimle birlikte mezara girer

İşte o kadar
Maxicepin sisiyle sırrı iki dakikada dağılır, sende mezara değil, fırına gittiğinle kalırsın 🦃

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Forum ayakta kalacaksa
fırına girmeye razı 🦃

• Sevdim
PALA.

PALA.

Üye
Forum ayakta kalacaksa
fırına girmeye razı 🦃
Tamam öyleyse, fırına gir de ekmek yapmaya başla, milletin korni aç, hünerini göster 🦃

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
Yazilimdan ben hiç bir şey anlamadım az daha açıkla

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
url dediğin linki bıraktınca köprü yapıyor zaten

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen

Dobraokuyucu

Üye
Kullanacaktım yaw yazılımı adamı kaçırmayın. Merak ettim.

halidgiray

halidgiray

Üye
    Konu Sahibi
Kullanacaktım yaw yazılımı adamı kaçırmayın. Merak ettim.
Yaptım, çok sıkıcıydı:uyuyan:
DarkredBlue* bak köprü de yaptım

*1. Haiti

• Siyah: halkı simgeler
  • Kırmızı: devrim ve bağımsızlık mücadelesi
  • Mavi: ülkenin eski halkı ya da barışı temsil eder

2. Güney Sudan

• Siyah: halk
  • Kırmızı: özgürlük için dökülen kan
  • Mavi: Nil Nehri
  • Renkler siyasal simgeler değil, doğrudan halk ve coğrafya temellidir

3. Afganistan (eski bazı sürümleri)

• Siyah, kırmızı, yeşil ama zaman zaman mavi detaylar da yer almıştır (arma gibi)

4. Azerbaycan

• Mavi: Türk kökenli halk
  • Kırmızı: modernleşme
  • Yeşil: İslam
  • Her ne kadar siyah içermese de estetik tasarımlarda bazen siyah çerçeve ya da simge olarak görülür

5. Formula 1:​

• Kırmızı (hız), Siyah (otorite), bazı temalarda mavi (teknoloji)

Son düzenleme:
  • Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Cool
  • Beğen
Tepkiler: halidgiray ve 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Helal Olsun Valla
Mesaj birleştirildi:

Bizim Stajer Bile Yapay Zeka İle Bişeyler Yapıyor Sende Yapsana
Ben yapay zekayı basit işlerde matematik gerektiren şeylerde kullanıyom
Birde bi keresinde iş sözleşmesi imzalattılardı bana orda da bi madde de eğer biz işten atarsk veya kendi çıkarsa bir daha bu sektörde bu il sınırları içinde 2 yıl boyunca çalışamaz rekabet kanunuymuş ben tabi kafama yatmadı
Sordum beni kadın kandırdı imzaladım 5 gün çalıştım + mesailerim de 1 gün ediyordu. Bir şekilde bi oyun çevirdim biriyle bir olup mekanı bastım
Tabi kadın beni kandırırken ses kaydı da almıştım neyseki bi tehdit oh kafa rahat 6 günlük mayışımı da alıp kurtulmuştum ha burda şeyi yazmamışım bak o maddeyi yapay zekaya sordum o da bana la. Geri...a...q s....mişsin yazdı ondan sonra mekanı basmıştık iyice araştırdık
Millet mahkemelik olmuş bu 2 yıl başka yerde aynı meslekte çalıştığı için yaa
Sadece benim başıma gelmemiş ve son da olmicam herhalde neyseki davalık olmadan yırttım paçayı

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben yapay zekayı basit işlerde matematik gerektiren şeylerde kullanıyom
Birde bi keresinde iş sözleşmesi imzalattılardı bana orda da bi madde de eğer biz işten atarsk veya kendi çıkarsa bir daha bu sektörde bu il sınırları içinde 2 yıl boyunca çalışamaz rekabet kanunuymuş ben tabi kafama yatmadı
Sordum beni kadın kandırdı imzaladım 5 gün çalıştım + mesailerim de 1 gün ediyordu. Bir şekilde bi oyun çevirdim biriyle bir olup mekanı bastım
Tabi kadın beni kandırırken ses kaydı da almıştım neyseki bi tehdit oh kafa rahat 6 günlük mayışımı da alıp kurtulmuştum ha burda şeyi yazmamışım bak o maddeyi yapay zekaya sordum o da bana la. Geri...a...q s....mişsin yazdı ondan sonra mekanı basmıştık iyice araştırdık
Millet mahkemelik olmuş bu 2 yıl başka yerde aynı meslekte çalıştığı için yaa
Sadece benim başıma gelmemiş ve son da olmicam herhalde neyseki davalık olmadan yırttım paçayı
Doğru Öyle Şartlar Var.Benzer Şeylerde MEvcut ÖRnek Veriyorum Savunma Sanayısınde Çalışırsan Ömür Boyu Başka Markada Çalışamıyorsun Sanırım. Milletin İşine Geliyor Açık Arıyor.Hadi Girdim Çalıştım Diyelim Bu Adam Benim Sgk Verilerime Nasıl Ulaşıyorda Beni Mahkemeye Veriyor Sistemde Açık Mı Var NE Var Bilmiyorum Ama Rezillik Diz Boyu

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Bir şekilde bi oyun çevirdim biriyle bir olup mekanı bastım
Oo babayiğit hindi 🦃 demek mekan, pardon kümes baskınlarına başladın, İstanbul'da yumurtayı bedava vermiyorlar, hakkını yedirtme lan (h)

• Beğen
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Oo babayiğit hindi 🦃 demek mekan, pardon kümes baskınlarına başladın, İstanbul'da yumurtayı bedava vermiyorlar, hakkını yedirtme lan (h)
Hakkımı fazlasıyla aldım

• Cool
Takipçi Satın Al

Üst Alt