0! yaparsan 1 olur, sıfırlanmaktan kurtulursun.0 dık 1,2,3,4,5 olduk
Tekrar yeniden 0 a düştük
- ye bari düşmeyek
Sonum ne olcak heç bilinmez
hoşbuldumAleyküm selam hoş geldin sefa geldin usta
Biliyorduk, seni gözüm tutmadı ama halen çakma bir gonyalı havası seziyorum senden.hoşbuldum
hindilik kutsaldır
forumdan aslında hiç ayrılmamıştım uzaktan gözlüyordum
Ben her zamanki gibi bile değilimaleykumselam mübarek. elhamdulillah sen
A a a nedenkimemama halen çakma bir gonyalı havası seziyorum senden.
Öteki konuda nüfus memuru gibi kütüğüne kadar açıklamış, ne çakması ? Yüzde yüz sızma 🦃Biliyorduk, seni gözüm tutmadı ama halen çakma bir gonyalı havası seziyorum senden.
Doğru söze ne denirÖteki konuda nüfus memuru gibi kütüğüne kadar açıklamış, ne çakması ? Yüzde yüz sızma 🦃
🦃 Hito casusluğu bırakDoğru söze ne denir
Sinan abi
Mesaj birleştirildi:
Emmim nerde özlemişim onu @Baydırman
@Dobraokuyucu ben @DarkredBlue61 ile iyi anlaşıyordum değil mi
Hâlâ benden için çakma dicen mi

Hito tekstil atölyesi mi lan burası, sonunda iplikçi gibi olmaBütün ipliğinizi pazara dökerim ya şehri terk eder ... dönersiniz ya da buralarda sizi barındırmam ona göre![]()

Bu mesajdan sonra yazdıÖteki konuda nüfus memuru gibi kütüğüne kadar açıklamış, ne çakması ? Yüzde yüz sızma 🦃
Gitti konturcuklerHito tekstil atölyesi mi lan burası, sonunda iplikçi gibi olma![]()
İp attı, su uyur hito uyumaz, ayık olacaksın suikast yapar 🦃Bu mesajdan sonra yazdı
Mesaj birleştirildi:
Gitti konturcukler
tam anlamadım amaDoğru söze ne denir
Sinan abi
Mesaj birleştirildi:
Emmim nerde özlemişim onu @Baydırman
@Dobraokuyucu ben @DarkredBlue61 ile iyi anlaşıyordum değil mi
Hâlâ benden için çakma dicen mi
Selman gelmiştam anlamadım ama
Efendiler Bugun Bayram Günüdür.Selman Efendiye Her Gün Fakat Bize Bugun. Tez Kutlamalar Başlasın,Aşlar HazırlansınSelman gelmiş
İplikciiiiii gibi olsam daha ne isterimHito tekstil atölyesi mi lan burası, sonunda iplikçi gibi olma![]()
Mönüde antrikot olsun pirinç pilavı ,Efendiler Bugun Bayram Günüdür.Selman Efendiye Her Gün Fakat Bize Bugun. Tez Kutlamalar Başlasın,Aşlar Hazırlansın