UC Browser Türkçe 15.1.2.1388 TAMMM MOD

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Habire yeni sürüm çıkıyor ama hiç bir siteyi doğru dürüst açmıyor sürekli hata veriyor. Bide çok yavaş zaman kaybı yaptırıyor insana.
Her uygulamada olduğu gibi bu uygulamada da yeni bir güncelleme gelince hatırlatır güncel olsınız diye 2. Hersiteye doğru dürüst girmiyor demişsiniz internet hızınıza göre değişiklilikler gösterebilir bu normaldir eğer internetin yavaşsa uc browseri kulllan çünkü verileri sıkıştırır, gezinmeyi hızlandırır ve internet paketinizin değerli MB'larında tasarruf sağlar.
Mesaj birleştirildi:

Bundan sonra türkçe güncelleme gelmeyecektir çünkü indirenler bir yorum dahi yazmıyor, bunun dil dosyasını her sürümde yeniden kodluyorum ve çeviriyorum çok fazla emek var emeğimizin karşılığı bir yorum ve bi teşekkürdür bunuda pek fazla yapan yok o yüzden uc browserin çevirisini artık yapmıyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Her uygulamada olduğu gibi bu uygulamada da yeni bir güncelleme gelince hatırlatır güncel olsınız diye 2. Hersiteye doğru dürüst girmiyor demişsiniz internet hızınıza göre değişiklilikler gösterebilir bu normaldir eğer internetin yavaşsa uc browseri kulllan çünkü verileri sıkıştırır, gezinmeyi hızlandırır ve internet paketinizin değerli MB'larında tasarruf sağlar.
Mesaj birleştirildi:

Bundan sonra türkçe güncelleme gelmeyecektir çünkü indirenler bir yorum dahi yazmıyor, bunun dil dosyasını her sürümde yeniden kodluyorum ve çeviriyorum çok fazla emek var emeğimizin karşılığı bir yorum ve bi teşekkürdür bunuda pek fazla yapan yok o yüzden uc browserin çevirisini artık yapmıyorum
Özür dileriz, rahata alıştık biz. Teşekkür etmeyi unuttuk. Teşekkürler elinize emeğinize sağlık.

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
  • Üzüldüm

Cadillac34

Üye
Her güncelleme sonrası bakıyorum 500 indirme var bitane yorum yok
Uygulama yüklü ama sadece Turbo olanı yüklü ve hangi sürüm olduğunu bilmiyorum. Ne zamandan beri güncellemedim. Aktif olarak kullanmıyorum. Sürekli hata veriyor bazı sayfalarda.

• Düşünceli
Tek Geçerim

Tek Geçerim

Üye
Bu Sürümde Yaptığım Modlarım
1 İmza doğrulama kaldırıldı
2 Sekme sayısı sınırsız olarak ayarlandı
3 Türkçe diil eklendi
4 Tarayıci kimliği chrome olarak ayarlandı
5 Ayarlar sekmesi genişletildi
6 Reklamlar kısmen kaldırıldı

7 bir sonraki sürüme kendi yaptığım gece temasını ekleyeceğim bu sürüme yetiştiremedim

UC Browser hızlı, akıllı ve güvenli bir web tarayıcısıdır. Kolay ve mükemmel bir tarama deneyimi için tasarlanmıştır. Benzersiz kendi geliştirdiği U4 motoru ve video oynatıcısıyla UC Browser, ister gezinin, ister web sitelerini ziyaret edin, ister dosya indirin veya video izleyin, size sorunsuz bir deneyim sağlayabilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme bağlantısı nerde kardeşim yok

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Cadillac34
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
  • Üzüldüm
Tepkiler: PALA. ve Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Forumda aktif uye sayisi cok az diye yorum yapilmiyor hocam, illaki görüp indirip hayır okuyanlar da oluyordur.

PALA.

PALA.

Üye
Ben sildim o kadar emek veriyorum kimse yorum dahi yapmıyor o yüzden üç browserin türkçe çevirisini şimdilik yapmıyorum
Bari sen yapma hocam, emeğine sağlık.
Ancak forum eskisi gibi aktif değil, bizim yapacağımızda bişey yok, yeri geldimi tartışıyoruz ama değişen bişey yok. Forum teknoloji forumu olmaktan jet hızıyla uzaklaştı, topu Android'e atıyorlar, yahu en fazla seçenek o tarafta ama forumun üyelere sağladığı bir ayrıcalık yok, hâliyle gelende yok.

• Beğen
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Uc Browserin en son güncel sürümünü türkçeye Çevirdim yarında modlayıp gün içinde paylaşmayı düşünüyorum

• Cool
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve PALA.
bveo1990

bveo1990

Üye
Uc video uc turbo uc mini bunların yeni sürümleri varmı burhan kardeşim

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüme türkçe olarak güncellendi hadi hayırlı olsun
Mesaj birleştirildi:

uc mini bunların yeni sürümleri varmı burhan kardeşim
Ben yok dediğim gün yeni sürümü çıkmış

Son düzenleme:
  • Cool
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve PALA.
bveo1990

bveo1990

Üye
Eline emegine saglık burhan önceki sürümdeki özellikler yok bunda birazdaha kılasik olmuş ana ekran ben bir önceki sürüme devam edicem.

• Beğen
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Eline emegine saglık burhan önceki sürümdeki özellikler yok bunda birazdaha kılasik olmuş ana ekran ben bir önceki sürüme devam edicem.
Bence bu son güncellemeyi kullan hız daha da artmış +arama motorları daha geliştirilmiş +indirme kalitesi yükseltilmiş vb

• Beğen

Dobraokuyucu

Üye
:tşk:

Cadillac34

Üye
Bu uygulamanın Turbo versiyonu ile farkı nedir? LG G3 telefonumu sıfırladım. Haliyle bütün uygulamalar gitti. Uygulamaları tekrar yüklüyorum. Turbo versiyonunu yüklemedim daha.
Mesaj birleştirildi:

Senin Türkçe yaptığın uygulamayı yükleyemedim.

Son düzenleme:
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
Bu uygulamanın Turbo versiyonu ile farkı nedir? LG G3 telefonumu sıfırladım. Haliyle bütün uygulamalar gitti. Uygulamaları tekrar yüklüyorum. Turbo versiyonunu yüklemedim daha.
Mesaj birleştirildi:

Senin Türkçe yaptığın uygulamayı yükleyemedim.

TUrbo versiyonu bunun yanında oyuncak kalır bu kadar söyliyeyim anla

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34