Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

veyselfaysal

Üye
Bu yöntemi deneyin, konu tarihine uygun şekilde telefon tarihini geri alıp deneyin.

Adımlarda soylenildigi uzere tmquarantine klasorunu c:/ ye cıkartım ama yine SymbianHack.rar daki Mobile_Security.sis i calıstırdım, yine her zamanki "suresi gecmis sertifika" hatasını aldım. Tarihi de pesinen konunun acılıs tarihi olan 24.09.2011 yapmıstım...
Mesaj birleştirildi:

Neden boyle yapıyor olabilir acaba, fikri olan?

Son düzenleme:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Adımlarda soylenildigi uzere tmquarantine klasorunu c:/ ye cıkartım ama yine SymbianHack.rar daki Mobile_Security.sis i calıstırdım, yine her zamanki "suresi gecmis sertifika" hatasını aldım. Tarihi de pesinen konunun acılıs tarihi olan 24.09.2011 yapmıstım...
Mesaj birleştirildi:

Neden boyle yapıyor olabilir acaba, fikri olan?
Daha öncesinde başka denemeler yapmışsanız o denemelerin eksik hatalı dosyaları kalmış olabilir, sıfırlama yapıp sonrasında deneyiniz.

veyselfaysal

Üye
Daha öncesinde başka denemeler yapmışsanız o denemelerin eksik hatalı dosyaları kalmış olabilir, sıfırlama yapıp sonrasında deneyiniz.

Oyle oldugunu pek sanmıyorum telefona format atalı cok olmadı... Daha once de telefonu sıfırlayıp denemistim denemedigim yontem kalmadı neredeyse...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Oyle oldugunu pek sanmıyorum telefona format atalı cok olmadı... Daha once de telefonu sıfırlayıp denemistim denemedigim yontem kalmadı neredeyse...
Bu yöntemler istisnasız şekilde milyonlarca kez yapıldı oldu. Bir yerde hata yapıyorsunuz.

veyselfaysal

Üye
Bu yöntemler istisnasız şekilde milyonlarca kez yapıldı oldu. Bir yerde hata yapıyorsunuz.

Elimde biri Anna digeri Belle olmak uzere 2 tane E6 var, ikisinde de tarihleri degistirerek denedim, Mobile_Security.sis dosyasını yuklerken "suresi gecmis sertifika" hatasını aldım. Yani birinde hata yapsam ya da eski yuklemelerden sebep sorun cıkmıs olsa, digerinde de aynı sorun olmaması lazım herhalde.. Nerede hata yapıyorum anlamıyorum... Yine de sagolun ilgilendiginiz icin.

C601Kullanıcısı

Üye
Hocam bende Nokia c6-01 belle refresh var Norton hack indirirken süresi geçmiş sertifika hatası veriyor

C601Kullanıcısı

Üye
@MAERKEK hocam bu tüm sertifika hatalarını kaldırmıyor sanırım. "Sertifika hatası. Uygulama sağlayıcıyla görüşün." hatası veriyor. Sadece süresi geçmiş sertifika hatasını mı düzeltiyor.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
@MAERKEK hocam bu tüm sertifika hatalarını kaldırmıyor sanırım. "Sertifika hatası. Uygulama sağlayıcıyla görüşün." hatası veriyor. Sadece süresi geçmiş sertifika hatasını mı düzeltiyor.
Aynen. Başka yerden indirin

PALA.

PALA.

Üye
Hocam hack yaptım ama "Süresi Geçmiş Sertifika" hatası yine çıkıyor. Konuda yazanları birebir uyguladım.
Hack konusunda pek bilgim yok, uzun yıllardır Evols cfw kullandığımdan, ihtiyaç da duymadım. Ancak forumda araştırmaya devam edin, orijinal belle iyidir, olmadı forumdaki Evols ve Belco yapımı Cfw yüklersiniz.

Benim telefon da geçen sene nazara, kenafir göze geldi, rahmetli oldu, daha tamir ettiremedim.

• Üzüldüm
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman, Dobraokuyucu ve MAERKEK

Dobraokuyucu

Üye
Nokia N8 olmadı.

Dobraokuyucu

Üye
Yapay zekaya sor yada cfw.
Bilgisayara bağlayın diyor, iyiki Eminönüyü Kadıköye bağlayın demiyor :hmmm
Yapay zekaya savaş açtım. Benim yeterince zekam var o beyin kırıntısı ile uğraşamam. Ona soracak olsam da buraya yazmam herhalde.

Zaten maxicepten egitildi onun Türkçe symbian altyapısı, buradaki çözümlerin aynısı verecek.

Norton ile olmuyor.
Mesaj birleştirildi:

CFW nası yaparız var mı önerin?

En uçanı kaçanı az yakanı hangisidir?

PALA.

PALA.

Üye
CFW nası yaparız var mı önerin?
Evols veya Belco deneyebilirsin, işini görür.

Yapay zeka saçmalasada buranın düzensizliğinden iyidir, forumda aradığını bulmak zor, forumda aradığını 10 sene sonra bulan üyelere çok denk geldim.

• Beğen
  • Kahkaha
  • Şaşırdım
Tepkiler: ertin, MAERKEK, Dobraokuyucu ve 1 kişi daha
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye

Yapay zeka saçmalasada buranın düzensizliğinden iyidir, forumda aradığını bulmak zor, forumda aradığını 10 sene sonra bulan üyelere çok denk geldim.
Benim C6-01 sağlam al kullan
sana özel 1199 tl
Sarı sitede 1499.99 tl
Senin c6 bozuktu
Tamir de edilmez
Edecek kimse yok nerdeyse
Kimse o telefonların yüzüne bile bakmıyor

Dobraokuyucu

Üye

Valla haklısın hoca şimdi bisi diyemiyorum.

Telefonda evols zaten yüklü gibi gaza gelirsem bir deniyem bunu.

Yazılım atarken telefon elimde kalır diye korkuyorum yaw.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Valla haklısın hoca şimdi bisi diyemiyorum.

Telefonda evols zaten yüklü gibi gaza gelirsem bir deniyem bunu.

Yazılım atarken telefon elimde kalır diye korkuyorum yaw.
Full flash erase yapma . Eno dosyası var . Pc bios gibi o giderse elinde kalır

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve 0sıfırcı

Üst Alt