PALA.
Üye
Tütün kolonyası gibi malın olsun, özellikle tıraştan sonra gayet güzeldirİğrenç![]()

Tütün kolonyası gibi malın olsun, özellikle tıraştan sonra gayet güzeldirİğrenç![]()

Şişe bitti aşk bitti, tütün kolonyası bile 100 kağıt olmuş bunu al cimrimisin nesin, yıldırım aşkı ile şişeyi isterlerla nuit de l'homme derdim ama formülü değiştirdiler
Mesaj birleştirildi:
Hep orjinal alırdım şimdi baktım 4000 TL olmuş. Kızın birisi boş şişeyi istemişti benden.. Nereye gitsem parfümü soruyorlardı

Formül değişince evde mi kaldinYalan yok cidden reklamlardaki gibi bir etki yaratıyordu. Herkes aynı parfümleri kullandığı için farklı güzel bir koku dikkat çekici oluyordu. Ünide çok kızla ilişkiyi ilerlettim parfüm den konuyu devam ettirerek 🤣
Mesaj birleştirildi:
Lisede ilk kız arkadaş edindiğimde de bu parfüm vardı. Ulan formülü niye değiştirirler anlamam. Su gibi kokusu şimdi

Formül değişince evde mi kaldin![]()
Engiliş yahşi 🦃Yes parfüm
yes different formül = no sevgili![]()
![]()
Okumuş hindiyimEngiliş yahşi 🦃
Evlenmek istemiyorum diye sevgili yapmıyorum değilFormül değişince evde mi kaldin![]()

Evlenmek istemiyorum diye sevgili yapmıyorum değil![]()
Geçen hafta gittim yeni tütün kolonyası aldım, tıraştan sonra çok iyi gidiyor, fiyatıda gayet uygunTütün kolonyası gibi malın olsun, özellikle tıraştan sonra gayet güzeldir![]()

Kokusu herkese gitmez.Geçen hafta gittim yeni tütün kolonyası aldım, tıraştan sonra çok iyi gidiyor, fiyatıda gayet uygun![]()
Sosyeteyi bozarKokusu herkese gitmez.

Sosyeteyi bozar![]()
Armani - Mania
Green Irish Tweed
Channel Allure Home sport
İssey Miyake - L ' Eau D'Issey Pour Home
Gio Armani - Black code ..
Bunlardan biri olacak büyük olasıkla . Daha önerilerinizi bekliyorum ama![]()
AleykümselamVayyyy beee , nereden nereye .? Şimdi ise , onlarca parfümüm var.
Bu arada herkese selamlar , iyi forumlar.
Aleykümselam
O kadar parfümü napıyon
Mesaj birleştirildi:
Sıkıyon mu
Koleksiyon mu yapıyon ya da her ikisi de mi

İlginçmişHobi hocam hobi . Bağımlılık da diyebilirsin.![]()