Piyasadaki S@hte dol@rlar

Sponsorlu Bağlantılar

eflatun987

eflatun987

Üye
    Konu Sahibi
Piyasadaki S@hte dol@rlar
Selam
Türkiyeye abartılı olabilir 200 tırdan fazla s@hte dolar girişi olmuş.
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz.
Mesaj birleştirildi:

Bence türkiyeye 2 türlü girdi.
1. Piyasadaki dolarlar gerçek olmaya bilir diye alım satım yapılmaz. Kimin elinde dolar varsa o dolarlar ona girer. Kimse almak isyemez.
2. Türkiyedeki dolarlar sahtedir diye yurt dışı dolarla iş yapmazlar. Banka hesabından olanlar hariç. (Bankalarda sahte gelir bankaya kazma sapı girer diye işlem yapmaz.)
Mesaj birleştirildi:

Sehte olayına çözüm bulamaz ise ülkemiz mimlenir. (Kalpazan gözüyle bakılır) ülkemizden iş, gezi, eğlence amaçlı yurt dışına çıkanlar gittikleri ülkelerde kalpazan gözüyle bakılır.
Bu konu çok ciddidir. Sulandırmayın.

Son düzenleme:

PALA.

PALA.

Üye
Sehte olayına çözüm bulamaz ise ülkemiz mimlenir.
Adaletin sahte olduğunu bir ülkede, paranın sahtesi gayet normal bir durum. Çünkü parayla sahte adalet sağlanırsa böyle paralarda sahtecilik olur. Cezalar az çalan için, çok çalana ceza yok, ödül var.

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Adaletin sahte olduğunu bir ülkede, paranın sahtesi gayet normal bir durum. Çünkü parayla sahte adalet sağlanırsa böyle paralarda sahtecilik olur. Cezalar az çalan için, çok çalana ceza yok, ödül var.
O halde mb sını soysunlar :)
Ve üstüne bide yurdışına çıkabilme kaçma özgürlüğü de tanısınlar hırsızlara
oh misss

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
PALA.

PALA.

Üye
  • Şaşırdım
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
MB yani merkez Bankası
Mesaj birleştirildi:

Sahte dolar yok
Sözde sahte dolar var
Son açıklamalar bu yöndeydi

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
eflatun987

eflatun987

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Sahte Euro'muzda oldu. Ülkemizde Dol@r, Euro sahteyse TL'mizde sahte olmasın????
Mesaj birleştirildi:

Televizyonda kalpazan dizisinde sahte para basmanın her bir inceliğini gösterdiler....
Mesaj birleştirildi:

Dünyada parayı her ülkenin belli olan kurumu para basmakta ve devletin resmi kurumu veya kurumları tarafından piyasaya sürülür. Bir tek bizim ülkede devletimiz yurulmasın uraşıp masraf yapmasın diye bazıları biz bastık siz kullanın diye piyasaya taze para sürüyorlar.

Son düzenleme:
PALA.

PALA.

Üye
Nakit dövizle alışveriş yasaklansın, çözüm budur.
Ancak bu işin sonunda TL de yasaklanabilir, bunuda fırsata çevirirler, zaten 200 liranın değeri az, yeniden banknot basmaktansa bunu da yaparlar, belki de böyle bir amaç vardır :hmmm

Yeni nesil, kimliklere böyle bir özellik getirilebilir :hmmm

eflatun987

eflatun987

Üye
    Konu Sahibi
.....Televizyonda kalpazan dizisinde sahte para basmanın her bir inceliğini gösterdiler.... Paranın hangi kağıttan yapıldığını, paranın rengini hangi renklerin karışımıyla yapıldığı, gerçek gibi görünmesi gereken paranın üstündeki güvenlik kabartmaları filmleri hologramların nasıl yapıldığını ve hatta gıcır gıcır görünmesin diye hangi koşulda depolanması gerektiğini (saklanmasını) oda sıcaklığını hatta nem oranına kadar gösterdiler...

Dobraokuyucu

Üye
Basan biri varsa bana 10 dolar lazım arkadaşlar office için key almam lazım bana da bu el atsınlar arada

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Adres neresi
Basan biri varsa bana 10 dolar lazım arkadaşlar office için key almam lazım bana da bu el atsınlar arada
Göndereyim abime
10 az değil mi ya
Haaaa dolar mı
Yok beee ne gezer bizde dolar
Tl zannetim di biran :)

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Dobraokuyucu
Baydırman

Baydırman

Moderator
Sahte çıkar korkusuyla bozmuyorlar bile dövizciler :zong:

• Kahkaha
PALA.

PALA.

Üye
Sahte çıkar korkusuyla bozmuyorlar bile dövizciler :zong:
Sahte dolardan korktukları kadar faizden korksalardı, bugün böyle sahtekarlık olmazdı, KKM nin ülkeye verdiği zararların yanında EYT yayla çorbası gibi kaldı. 1 milyon parayı koy faize milletvekili emeklisi gibi getirisi var. Kimden çıkıyor peki ? Fakir fukaradan. Bu faiz sistemini getiren ve yiyenler devletten daha mı zenginiz diyerek yapıyor. Tabi canım, tabi...

Devleti soymak, milleti soymaktan iyidir (h)
Vebali, bu sistemi başa getirenlerin boynuna...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Cool
Takipçi Satın Al

Üst Alt