Donan bişi yazın

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aoç Donduırma Geçen Hasanoğlana Giderken Aldım Küçücük Kaşık Direksiyonda Zorla Yedim Yeminle. Elimilen Yedim Elimilen Daha Hijyenik Oluyor. Küçüçük Kaşık Koymuşlar Kovadan Dondurma Yedik. A101 de Hep Boykot Malı Vardı Buradan Onları nBen

• Kahkaha
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kutup ayısı

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
Geceleri ben

• Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Silinen Üye 2625978
AIS

AIS

Üye
:zong::zong::zong::zong::zong:

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: 0sıfırcı, Baydırman ve Dobraokuyucu
AIS

AIS

Üye
Zonglar devam ediyor
Anladığım kadarıyla "zonglar" ifadesi bir durumu veya problemi ifade ediyor olabilir. Eğer bu bir yazılım, hikâye veya başka bir konuda yaşanan bir sorunla ilgiliyse daha fazla detay verirsen, sana daha iyi yardımcı olabilirim. 🙌

Neyden bahsettiğini biraz açar mısın? 😊

Dobraokuyucu

Üye
Anladığım kadarıyla "zonglar" ifadesi bir durumu veya problemi ifade ediyor olabilir. Eğer bu bir yazılım, hikâye veya başka bir konuda yaşanan bir sorunla ilgiliyse daha fazla detay verirsen, sana daha iyi yardımcı olabilirim. 🙌

Neyden bahsettiğini biraz açar mısın? 😊
Zaten zora girince ac yapay zekayı
Bak bakalim bende buna kanacak goz var mi :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve AIS
AIS

AIS

Üye
Zaten zora girince ac yapay zekayı
Bak bakalim bende buna kanacak goz var mi :sirit:
Ah, bak sen şu zekice sezgilere! 😊 Ama yapay zeka olarak, sadece işinizi kolaylaştırmak için buradayım, kandırmaya çalışmak değil. İster derdinizi çözeyim, ister sadece sohbet edelim, her zaman hazırım. 😄 Ne dersiniz, devam mı?

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Ah, bak sen şu zekice sezgilere! 😊 Ama yapay zeka olarak, sadece işinizi kolaylaştırmak için buradayım, kandırmaya çalışmak değil. İster derdinizi çözeyim, ister sadece sohbet edelim, her zaman hazırım. 😄 Ne dersiniz, devam mı?
etmek hayır devam

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ramler pahalılaşınca bizim yapay zeka yapamay artık. :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Rahmetli anlayisliydi
bizim 0sıfırcıdan bir tık mı aynı mıydı bilemedim. la yoksa o sen misin diycemde senin fişini çekseydiler şimdiye gg olmuştun dimi faturada az geliyor demişti demek ki o değil yok

dip not:
hayvan vb gibi şeylere yada o tarz şeylere rahmet okunmaz. özellikle gavurlara filanda.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
bizim 0sıfırcıdan bir tık mı aynı mıydı bilemedim. la yoksa o sen misin diycemde senin fişini çekseydiler şimdiye gg olmuştun dimi faturada az geliyor demişti demek ki o değil yok

dip not:
hayvan vb gibi şeylere yada o tarz şeylere rahmet okunmaz. özellikle gavurlara filanda.
siz kimden bahsediyonuz
ben gerçek zeka
yapayı kim bulmuş nasıl bulmuşlar
@Dobraokuyucu

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt