bütçeniz nedir ? çok eski işlemci değil mi bunlar.Bu iki islemci arasında büyük bir fark var mı? Pinleri uyumlu ise p8400 e gecmek istiyorum ancak uygun fiyatli başka işlemciler de açığım pc office edge adobe acrobat üçgeninde kullanılacak
Bütçem o soket uyumlu kart nereye kadar gidersebütçeniz nedir ? çok eski işlemci değil mi bunlar.
gibiCore 2 duo da 2 çekirdek var diye biliyorum transistör sayısına nasıl ulaşabiliriz
.gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlarda çift çekirdek fakat bakma o kadar iyi değiller. en son 8200 den q6600 e geçtim ciddi manada fark vardı.sonrasında Q9400 Muydu neydi kullandım X5456 mı neye geçtim. lga775 sokette exon serisine geçtim güç tüketimi fazlaydı ama bana kalırsa performans farları saat hızlarınada bağlı. yani basıt işlemlerde bile tepkileri fark ediyor ama diğer taraftan ısı vs de alıp gidiyor başlarını. laptopta adaptör vs yide zorlamadan mümkün mertebe ideal iş göreceklere bakmak gerek. 600 mhz üstü hız farkı yoksa girme derim yada çekirdek farkları vsAh bide laptop islemcisi olsaydi bu tam aradığım çip
ram ve anakart ile işlemci arasında kı hız uyumlumu onlarada bakmak gerek bakarsın çalışmaz etmez elinde kalmasın sonra. laptop kartları biraz sıkıntılıBen t8100 den t9500 e yukseltmeyi düşünüyorum ancak piyasada t9500 bulamadim
bu fiyata ise değmez bence işlemci hızıda düşük fsb hızı 800 mhz mı neT9500 uyumlu kartımla
Mesaj birleştirildi:
P8400 de uyumlu
Bendeki 667mhzbu fiyata ise değmez bence işlemci hızıda düşük fsb hızı 800 mhz mı ne
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence Zorlama O İşlemciyi Kullan BOşver. yada 8400 filan dene ama laptopta ciddi fark hisstirmeyebilirBendeki 667mhz
Boşvermek en iyisiBence Zorlama O İşlemciyi Kullan BOşver. yada 8400 filan dene ama laptopta ciddi fark hisstirmeyebilir