Türkiye'nin 'En Beğenilen Şirketleri' Onlar

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türkiye'nin 'En Beğenilen Şirketleri' Onlar
Capital'in Yaptığı 'Türkiye'nin En Begenilen Şirketleri 2007' Araştırmasıyla Belirlenen En Şirketler Ödülleri Düzenlenen Törenle Verildi. Turkcell, Koç Holding ve Arçelik, İlk Üçe Girdi.

Capital dergisinin gerçekleştirdiği ve ilk üç sırada Turkcell, Koç Holding ve Arçelik'in yer aldığı "Türkiye'nin En Begenilen Şirketleri 2007" araştırmasında ilk 20'ye girenler ödüllerini aldı.


Capital dergisi tarafından yapılan "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri 2007" araştırmasıyla belirlenen şirketlere, ödülleri dün akşam düzenlenen törenle verildi.
Capital dergisinin 8'inci kez düzenlediği "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırması, çok sayıda sektörden bin 350 üst ve orta düzey yöneticinin Türk iş dünyasındaki şirketleri ve kendi sektörlerindeki rakipleri hakkındaki görüşleri değerlendirilerek gerçekleştirildi. Araştırmanın sonucunda Türkiye'nin en beğenilen ilk 20 şirketi ve 33 sektörün en beğenilen ilk 3 şirketi belirlendi.


Araştırmaya göre Türkiye'nin en beğenilen ilk 20 şirketi sırasıyla şöyle:
"Turkcell, Koç Holding, Arçelik, Vestel, Garanti Bankası, Sabancı Holding, Eczacıbaşı Holding, Coca Cola / Ülker (Coca-Cola ve Ülker 8. sırayı paylaşıyorlar), Procter&Gamble, Unilever, Doğuş Holding, Microsoft, Zorlu Holding, Akbank, Toyota, Borusan Holding, Türkiye İş Bankası, Efes Pilsen / BSH (18. sırayı paylaşıyorlar), Pfizer, Siemens/ Vodafone (20'inci sırayı paylaşıyorlar)."(ANKA)
 


toprakumit

toprakumit

Üye
Türkiye beğenilsinde kim beğeniyosa beğensin ;)
 


Üst Alt