DarkredBlue61
Üye
Bu Siyaset MıSiyaset yassah![]()
O zaman @gonyalı yı atın gitsin 
Bu Siyaset MıSiyaset yassah![]()
O zaman @gonyalı yı atın gitsin 
Suriyeye göndercez ya o yüzden ellemiyozBu Siyaset MıO zaman @gonyalı yı atın gitsin
![]()

O Zaman BaşkaSuriyeye göndercez ya o yüzden ellemiyoz![]()

Açılır sınır kapıları buyurun öndenO Zaman Başka![]()
@gonyalıüzülsem mi sevinsem mi bilemedimSuriyeye göndercez ya o yüzden ellemiyoz![]()
mersi cınmAçılır sınır kapıları buyurun önden@gonyalı
Ben deüzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Mesaj birleştirildi:
mersi cınm

La Bu Senin Ergenler Nerde Görünmuyorlar Bayadırmersin cnm .s

Sitede ergen mi varmışetli ekmek ısmarlada öyle git
Mesaj birleştirildi:
La Bu Senin Ergenler Nerde Görünmuyorlar Bayadır![]()

Geçen Şalça Oldular Bana Küfürde Ettiler Ama Maalesef kı Hala Aynı Ergenler Mevcut. Yok Bende Ayar Oldum Onlara TaKTIM Bir Kere Şimdi Sesleri Çıkmıyor. Görmedin mi Onları?Sitede ergen mi varmış![]()
Kankanada Şalça Oldular Zaten Ben Oradan Tutuldum Onlara.Halepli kankam değil yeğenimGeçen Şalça Oldular Bana Küfürde Ettiler Ama Maalesef kı Hala Aynı Ergenler Mevcut. Yok Bende Ayar Oldum Onlara TaKTIM Bir Kere Şimdi Sesleri Çıkmıyor. Görmedin mi Onları?Kankanada Şalça Oldular Zaten Ben Oradan Tutuldum Onlara.

O Zaman Senin Yetkin Olan Yere Çekeyimde Banla Olur MuBenim yetkim olmayan bir yerdedir muhtemelen![]()
Kim Vurduya Giderler 
Uslu durun beO Zaman Senin Yetkin Olan Yere Çekeyimde Banla Olur MuKim Vurduya Giderler
![]()

İyide Ergene Birşey Yapmadım kı. Yok Efendim Sizin yaşınız kaç yok efendim o nasıl profil fotosu bilmem ne. anaokulu bebesi gbiiUslu durun be![]()
bende ayar oldum taktım ama nizami şekilde elemanlara ayar verdim en son çıldırdı bi tanede yandaşı var oda sivilceli liseli ergen. sonrasında ise oda geldi etti derken en son küfür filan ettiler konu silindi
Ondan Sonrada Yok Forumu Bırakıcam Edicem Diyede Konu Açtı Etti
Yok Ben Napayım Yani çık Çıkmesela ben Suriye ye gitcem deyip bahane uyduruyım di miMillet bırakmaya bahane arıyor yahu![]()
mesela ben Suriye ye gitcem deyip bahane uyduruyım di mi

Olsun beYok Gençler Olur ergendir Şeydirde Yani Yok Yaşın Kaç Yok Efendim Espirileri googleden Mı Yazıp Buluyosunuz Bilmem NeBi Değişik Elemandı Kendileri
![]()