Elektrik Faturası Çok Fazla Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

spacnet

Üye
    Konu Sahibi
Elektrik Faturası Çok Fazla Geliyor
Dostlarım merhabalar size bir sorunumu dile getirmek istiyorum ve yardımcı olmanızı istiyorum.



Biz evde iki kişi yaşıyoruz ve elektronik aletleride diğer insanlar gibi çok kullanan birisi değiliz, çalıştığımızdan dolayı evde bile olmuyoruz ama buna rağmen elektrik faturası çok çok fazla geliyor komşularıma, teyzeme ve çevremdekilere sorduğumda onlara daha az elektrik faturası geliyor birde evde 6,7 kişi yaşamalarına rağmen, biz hiç birşey yapmamıza rağmen diğerlerinden 100,150 lira fazladan fatura tutarı görüyorum ortalama bize gelmesi gereken fatura tutarı 200 lirayı bile tutmayacağının kanaatindeyim, birde bu ay ki fatura kesim günü 28 günlük 30 bile değil!



Yapılabilecek herşeyi yaptım arıza kaydı oluşturdum, faturaya baktırdım ama bi sıkıntı görülmüyor dediler, bu durum bir hayli canımı fazlasıyla sıkmaya başladı bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar ne yapmam lazım ?
 
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı ve Baydırman


gonyalı

gonyalı

Üye
hangi il
Elektrik özel mi
devletin mi

Ben İstanbuldayım ck boğaziçi elektrik
( özel )
bize 162 ₺ geliyor 3 aydır
 

spacnet

Üye
    Konu Sahibi
gonyalı

gonyalı

Üye
CK Boğaziçi Elektrik Türkiye genelinin önemli bir yüzdesine Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan da onay alarak perakende satış yapan özel bir elektrik dağıtım şirketidir.
Mesaj birleştirildi:

Sadece Bedaş ve Tedaş devletin
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aylık Toplam Tüketim ile Günlük Ortalama Tüketimin Nedir?
 

mindloss

Üye
Bana 180 tl gelmis. Evde kucuk cocugum var. Cocuga banyo yaptirirken odada elektrikli isiticiyi aciyorum. Daha pahali gelir diyebdusunuyordum.

____
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı


Üst Alt