DarkredBlue61
Üye
Oda Artist Çıkmış Videolarına BaktımdaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oda Artist Çıkmış Videolarına BaktımdaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Atsana bitanesiniOda Artist Çıkmış Videolarına Baktımda
Sosyal Medyada İzledim. Masada Oturup İmza Atacaktı. Sonrasında Önünde Masada Bişey Vardı Eliyle Ho Tarafa Ho Tarafa Yaptı.Yanındakı Elemanda Onları Aldı Falan Böyle Bir Kibir Böyle Bir B?k Akıyordu Suratından Kitapsizin.Atsana bitanesini
Yersiz beddua etmeNeyse Diğerininde Ateşi Bol Olsun
Şişşşşşt ayboluyorKitapsizin
Yersiz Değil. Onca Sömürü Onca Bilmem Neyin Ardından Ona Az BileYersiz beddua etme
Sana döner
Mesaj birleştirildi:
Şişşşşşt ayboluyor
Bizim Ülkemizde Neden Böyle Birşey Yapılmadı Doğrusu Şaşırdım 
Kömür İthal Mı Yerli MiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yerli tabikiKömür İthal Mı Yerli Mi
o zaman olurYerli tabiki
yedim pişmanım. en çok katkı vs ülkerde mevcut. yani nestle nasıl yazılıyordu dur bakım. "Nestlé" Böyleymiş. NeyseAranızda Erdal Kömürcü
karakterini sevmeyen
Ülker çikolatalı gofret
yemeyen var mı?
Eti balık kraker
eskiden iyi gidiyorduda şimdi herşey elinin altında alabiliyorsun ulaşabiliyorsun.o yüzden artık balık kraker vs pek yemek istemiyor canım. gidip almam yani evde olsa bile anca tarihi geçecek bilmem ne çöpe gitmesin diye yerimEti balık kraker
Aklıma geliyor
Çünkü sadece balık kraker alıyorum.
Pahalanmadan önce
Eti Canga da alıyordum.

Reklamından ötürü müCanga Sevmem

Ha Yo Tüpüm Değil.Ben Gofret Tarzı Pek Yemem.Tek Sevdiğim Şu Sütlü Mu ne Diye Geçiyor Dışı Beyaz Çikolatalar Varya O Başka Sevmem.Ha Yerim Ama Aç Kalırsam ZorundaysamReklamından ötürü mü![]()

Bu ne demek?Tüpüm Değil
Sen Nasıl Türk Gencisin Puuu SanaBu ne demek?
Bol Balgamoslusundan Hemide 

Sende Abe Suri Suricilerden Oldun Nasıl Sevsinlerişyerinde ki Suriyeliler de
Kurtlar Vadisi dizisini izliyolar
iyi anlaşıyom ama bu seferde
patronlarla ters düştüm
onlar hiç sevmiyler
bana psikopat gözüylen bakıyorlar
işe ilk girdimde bu dizinin müziklerini dinliyodum patron sordu bu neci dedi
anlattım ne dese beğenirsiniz bu diziyi psikopatlar izler dimişti
hiç aldırmamıştım dinlemeye devamke![]()
Madem Bu kadar Şikayetçi Bu Şeyler yada şey Sebileri Neden Çalıştırıyorlar?başka işçi bulamıyorlarSende Abe Suri Suricilerden Oldun Nasıl SevsinlerMadem Bu kadar Şikayetçi Bu Şeyler yada şey Sebileri Neden Çalıştırıyorlar?