Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Bu konudanNerden![]()
Bu konudanNerden![]()
3 Hayır İle Giderm AncakBu konudan
Öyle Deme Hayvanseverler KuduruyorYine köpek saldırıları olmuş küçük kız yolda giderken saldırmış. Acaba yetkililer nezaman harekete geçeçek çok merak ediyorum.Gece dışarı çıkmaktan korkuyrum . En sonunda bimere defalarca yazıcam. Bıktırdınız artık .
Günün Anlam ve Önemi İçinBimer kalmadı cimere yaz![]()
İyi o zaman o hayvanserleri pitbul gibi köpeklerin olduğu yerlere koyalımÖyle Deme Hayvanseverler Kuduruyor
Hayır3 Hayır İle Giderm Ancak
Sen bilin emmi istersen kitleKitleyim mi konuyu![]()
KonuHalkımız istiyorsa neden olmasın![]()

Tek kişi yetmez herkes beş arkadaşını ikna etsin

O hayvanseveri pitpulun yanına koyayım bakalım hayvanseverliği kalıyor mu. Bisikletle spora çıktım Pitpul cins köpek bana doğru koşuyor .Bacaklar bir titremeye başladı . İyiki yol yokuş aşağı bastıkça bastım pedala . Canımı zor kurtardım. O köpeğin sahibinede iyi sövdüm. Haketti..Öyle Deme Hayvanseverler Kuduruyor
Her zaman kendini Allah'a emanet et beni koru de.O hayvanseveri pitpulun yanına koyayım bakalım hayvanseverliği kalıyor mu. Bisikletle spora çıktım Pitpul cins köpek bana doğru koşuyor .Bacaklar bir titremeye başladı . İyiki yol yokuş aşağı bastıkça bastım pedala . Canımı zor kurtardım. O köpeğin sahibinede iyi sövdüm. Haketti..
O ne gııııı?Kıtmirin selamı var deyince de gidiyomuş denemedim ama![]()
O ne gııııı?
geçen bi tane paylaşım gördüm. yine bu arkadaşını sever vatandaşın birisi. yine bir köpek saldırısı olmuş falan derken eleman paylaşımında köpekler kovaladı olarak paylaşmiş. diğer türlü bilmem kaç yerinden ısırılmıştı kişi. altında tamamen siyası konu var maalesef. hangi belediye olursa olsun şeçim zamanı olduğu için köpeklere dokunmuyorlar oy kaybederim bilmem ne diye. bana öyle bir köpek saldırsa Allah can verdi demem. öyle havlasa bile elimde kalır sol kolumu veririm ağzına o sırada oyalanırken ilk gözlerı sonrada üstüne oturur.son ısırışı olmasını sağlarım. bunlar hayvan maalesef ki grup gezdiklerinde sürü lideri ne derse onu yapıyorlar o yüzden dikkatli olmalı.O hayvanseveri pitpulun yanına koyayım bakalım hayvanseverliği kalıyor mu. Bisikletle spora çıktım Pitpul cins köpek bana doğru koşuyor .Bacaklar bir titremeye başladı . İyiki yol yokuş aşağı bastıkça bastım pedala . Canımı zor kurtardım. O köpeğin sahibinede iyi sövdüm. Haketti..