Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

bilisimler

bilisimler

Üye
Yine köpek saldırıları olmuş küçük kız yolda giderken saldırmış. Acaba yetkililer nezaman harekete geçeçek çok merak ediyorum.:off: Gece dışarı çıkmaktan korkuyrum . En sonunda bimere defalarca yazıcam. Bıktırdınız artık .

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Baydırman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yine köpek saldırıları olmuş küçük kız yolda giderken saldırmış. Acaba yetkililer nezaman harekete geçeçek çok merak ediyorum.:off: Gece dışarı çıkmaktan korkuyrum . En sonunda bimere defalarca yazıcam. Bıktırdınız artık .
Öyle Deme Hayvanseverler Kuduruyor

• Beğen
Tepkiler: bilisimler ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Bimer kalmadı cimere yaz <:o)

• Beğen
Tepkiler: bilisimler
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
  • Cool
Tepkiler: 0sıfırcı ve bilisimler
Baydırman

Baydırman

Moderator
Kitleyim mi konuyu :naughty:

• Şaşırdım
Baydırman

Baydırman

Moderator
Halkımız istiyorsa neden olmasın :islik

• Beğen
Tepkiler: bilisimler ve Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Halk ister
Emmim yapar
Halkbank
Emmibank

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, bilisimler ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
  • Sevdim
bilisimler

bilisimler

Üye
Öyle Deme Hayvanseverler Kuduruyor
O hayvanseveri pitpulun yanına koyayım bakalım hayvanseverliği kalıyor mu. Bisikletle spora çıktım Pitpul cins köpek bana doğru koşuyor .Bacaklar bir titremeye başladı . İyiki yol yokuş aşağı bastıkça bastım pedala . Canımı zor kurtardım. O köpeğin sahibinede iyi sövdüm. Haketti..

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: DarkredBlue61, Baydırman ve Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
O hayvanseveri pitpulun yanına koyayım bakalım hayvanseverliği kalıyor mu. Bisikletle spora çıktım Pitpul cins köpek bana doğru koşuyor .Bacaklar bir titremeye başladı . İyiki yol yokuş aşağı bastıkça bastım pedala . Canımı zor kurtardım. O köpeğin sahibinede iyi sövdüm. Haketti..
Her zaman kendini Allah'a emanet et beni koru de.
Biliyosan Ayetel - Kürsi de oku

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, Baydırman ve bilisimler
Baydırman

Baydırman

Moderator
Kıtmirin selamı var deyince de gidiyomuş denemedim ama :zong:

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O ne gııııı?
Ashaptan Biri Mı Vardı Benmı Yanliş Hatırlıyorum
Mesaj birleştirildi:

geçen bi tane paylaşım gördüm. yine bu arkadaşını sever vatandaşın birisi. yine bir köpek saldırısı olmuş falan derken eleman paylaşımında köpekler kovaladı olarak paylaşmiş. diğer türlü bilmem kaç yerinden ısırılmıştı kişi. altında tamamen siyası konu var maalesef. hangi belediye olursa olsun şeçim zamanı olduğu için köpeklere dokunmuyorlar oy kaybederim bilmem ne diye. bana öyle bir köpek saldırsa Allah can verdi demem. öyle havlasa bile elimde kalır sol kolumu veririm ağzına o sırada oyalanırken ilk gözlerı sonrada üstüne oturur.son ısırışı olmasını sağlarım. bunlar hayvan maalesef ki grup gezdiklerinde sürü lideri ne derse onu yapıyorlar o yüzden dikkatli olmalı.

Son düzenleme:
  • Beğen
bilisimler

bilisimler

Üye
Aslında bu bahçede köpeklerini bağlamayandan polise şikayetçi olsak haklı duruma düşermiyim?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Baydırman

Üst Alt