ara, sonra da bana ver. ben konuşayım biraz :sirit:
Baydırman Moderator Konu Sahibi Gulu Gulu' Alıntı: ara, sonra da bana ver. ben konuşayım biraz Genişletmek için tıkla ... Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim
Gulu Gulu' Alıntı: ara, sonra da bana ver. ben konuşayım biraz Genişletmek için tıkla ... Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim Genişletmek için tıkla ... 3 yıl sonra okuyum gülerim yine eski mesajlarım gibi
Genc007' Alıntı: Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim Genişletmek için tıkla ... 3 yıl sonra okuyum gülerim yine eski mesajlarım gibi
Baydırman Moderator Konu Sahibi Gulu Gulu' Alıntı: 3 yıl sonra okuyum gülerim yine eski mesajlarım gibi Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı
Gulu Gulu' Alıntı: 3 yıl sonra okuyum gülerim yine eski mesajlarım gibi Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Baydırman' Alıntı: Haydarı Genişletmek için tıkla ... ver odunu rıza baba sen de ver