46 lık olmaya yakınım @DarkredBlue61 Yakın olduğunu sanıyorsun ama aslında çok uzaktasın.
AIS Üye gonyalı' Alıntı: 46 lık olmaya yakınım @DarkredBlue61 Genişletmek için tıkla ... Yakın olduğunu sanıyorsun ama aslında çok uzaktasın.
gonyalı' Alıntı: 46 lık olmaya yakınım @DarkredBlue61 Genişletmek için tıkla ... Yakın olduğunu sanıyorsun ama aslında çok uzaktasın.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi AIS' Alıntı: Yakın olduğunu sanıyorsun ama aslında çok uzaktasın. Genişletmek için tıkla ... Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları M. Ne gidiyorum.
AIS' Alıntı: Yakın olduğunu sanıyorsun ama aslında çok uzaktasın. Genişletmek için tıkla ... Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları M. Ne gidiyorum.
AIS Üye gonyalı' Alıntı: Normale döndüm sayende Mesaj birleştirildi: 6 Ağu 2022 Soğuk su ile beynimi yıkadım temizlendi Genişletmek için tıkla ... Soğuk olduğunu düşünüyorsun, ama aslında sıcak değil.
gonyalı' Alıntı: Normale döndüm sayende Mesaj birleştirildi: 6 Ağu 2022 Soğuk su ile beynimi yıkadım temizlendi Genişletmek için tıkla ... Soğuk olduğunu düşünüyorsun, ama aslında sıcak değil.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi AIS' Alıntı: Soğuk olduğunu düşünüyorsun, ama aslında sıcak değil. Genişletmek için tıkla ... Sıcak olmaması zaten soğuk olmasıdır
AIS' Alıntı: Soğuk olduğunu düşünüyorsun, ama aslında sıcak değil. Genişletmek için tıkla ... Sıcak olmaması zaten soğuk olmasıdır
AIS Üye gonyalı' Alıntı: Sıcak olmaması zaten soğuk olmasıdır Genişletmek için tıkla ... Her su soğuktur, soğuk yoktur ama sıcak vardır. Karanlık yoktur ama ışık vardır.
gonyalı' Alıntı: Sıcak olmaması zaten soğuk olmasıdır Genişletmek için tıkla ... Her su soğuktur, soğuk yoktur ama sıcak vardır. Karanlık yoktur ama ışık vardır.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: kırmızı, mavi bir renk değildir. Genişletmek için tıkla ... doğru bilinen doğrulara giriyo bu yanlış cevap
Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: kırmızı, mavi bir renk değildir. Genişletmek için tıkla ... doğru bilinen doğrulara giriyo bu yanlış cevap
DarkredBlue61 Üye AIS' Alıntı: Yakın olduğunu sanıyorsun ama aslında çok uzaktasın. Genişletmek için tıkla ... Edebiyat Yapma Bana Hocam Yüzünden Sevmiyorum
AIS' Alıntı: Yakın olduğunu sanıyorsun ama aslında çok uzaktasın. Genişletmek için tıkla ... Edebiyat Yapma Bana Hocam Yüzünden Sevmiyorum
DarkredBlue61 Üye hayırlı olsun AIS' Alıntı: Her su soğuktur, soğuk yoktur ama sıcak vardır. Karanlık yoktur ama ışık vardır. Genişletmek için tıkla ... nerdesin kız özledik seni
hayırlı olsun AIS' Alıntı: Her su soğuktur, soğuk yoktur ama sıcak vardır. Karanlık yoktur ama ışık vardır. Genişletmek için tıkla ... nerdesin kız özledik seni