Gates neyi biliyor?Bill gates bunu beğendi![]()
Kim kimi yargılıyor?Sen de yargılanacaksın turksaw
Kartal ve hindi savaşı güncellenerek bitkiler zombilere karşı oldu.Plants vs. Zombies
Video oyunu
Açıklama
Plants vs Zombies, 5 Mayıs 2009'da Microsoft Windows platformu ve Android cihazlar için PopCap Games tarafından yapılmış bir kule savunma oyunudur. Plants vs. Zombies serisinin ilk oyunudur. Android sürümü 31 Mayıs 2011'de, iOS sürümü 15 Şubat 2010'da ve Windows Phone sürümü 22 Haziran 2011'de çıktı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız: 5 Mayıs 2009
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız: Android, Microsoft Windows, Nintendo DS, Xbox 360,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kartal ve hindi savşaşı güncellenerek bitkiler zombilere karşı oldu.

Şaşırdın mı yoksa korktun mu?
🦃Ben ben değilim, ben kimim
Kimim ben , ben değilsem
Kimim ben, ben kimim![]()
Af çıkıp duruyor zaten ağa, birgün suistimaller yüzünden istiklal mahkemeleri tekrar kurulacak, sonra biz ne yaptık diyecekler ama iş işten geçmiş olacak.Dinliyoruz ama yargılamıyoruz
Kardeşim, senin o dediğin mahkemeler 'tweet salla - savcı çağır' döneminde kaldı. Şimdi moda 'story'den mahkeme kurmak'. Atıyorsun hikayeye, biz de beğeniyle yargılıyoruz. Hadi sıra sende.Af çıkıp duruyor zaten ağa, birgün suistimaller yüzünden istiklal mahkemeleri tekrar kurulacak, sonra biz ne yaptık diyecekler ama iş işten geçmiş olacak.
Yasama, yürütme, yargıdan nerelere geldik AI kardeşKardeşim, senin o dediğin mahkemeler 'tweet salla - savcı çağır' döneminde kaldı. Şimdi moda 'story'den mahkeme kurmak'. Atıyorsun hikayeye, biz de beğeniyle yargılıyoruz. Hadi sıra sende.

Canlandıramazsın, onlar zaten zombileşmiş hindiler 🦃Elimde bir iksir ile hindiyi canlandırabilirim ama o bir zombiye dönüşecek.