lütfen yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lütfen yardım :(
arkadaşlar ekran kalitesini yükseltmek için directx9 u indirdim ama yüklerken sorun çıktı yer göstermemi istiyor bu nereye yuklenir bilgilendirirseniz sevinirim:allalla:

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
dostum öncelikle hedef die bisey soruyosa bu zip li dosyalar gibi önce açmanız gereklidir demek oluyo. hedefi seçin herhangi bi yer olabilir. daha sonra program kendiliginden setup'u baslatacaktir. setup'ta tek yapmaniz gereken ileri ileri son demektir. son dediginiz zaman %80 yeniden baslatmaniz gerektigini belirtir. son diyince de yeniden baslatir. eger yeniden baslatirsa directx kurulmus olur. yeniden baslatmazsa sizdeki directx'e ya onarma yapmistir yada sizdekinin sürümü aynı veya yüksek oldugu için kurulum yapmamistir. böylede olmasa system32 içine kur

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saol
ok dedigin gibi yaptım ama hiçbir şekilde kapatmayı istemedi ilk defa yüklüyorum mart 2008 inmiş ama katmadı pc neden acaba

toprakumit

toprakumit

Üye
saol
ok dedigin gibi yaptım ama hiçbir şekilde kapatmayı istemedi ilk defa yüklüyorum mart 2008 inmiş ama katmadı pc neden acaba
Arkadaşım senin yüklediğin dosya sfx olarak rar' dır. Yani iki parçadan oluşabilir. Bu nedenle directx9 'u yeniden indirmen lazım... Bide şu alttaki linki dene :) Linkten indireceğin proyu kurmaya çalış eğer olmassa mesaj at ben sana çalışanlardan birini upload ederim ;) Sevgiler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt