Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon ısınması
Sponsorlu Bağlantılar
fatihmenteş
Üye
Konu Sahibi
Telefon ısınması
Arkadaşlar şöyle bir durum var. Belki saçma gelebilir
Telefonda hafıza doldukça sıkıntı yok ama hafıza azalınca telefon ısınıyor.
J5 prime kullanıyorum. Sizce sorun nedir tam olarak ☺
ömer talat katı
Moderator
Hafıza doldukça işlemciye bir miktar fazla yük binebilir. Ayrıca hafizadaki uygulamalar çoğaldıkça hafıza dolar ve bu çok sayıdaki uygulama daha çok arka planda çalışır.
Hafıza doldukça işlemciye bir miktar fazla yük binebilir. Ayrıca hafizadaki uygulamalar çoğaldıkça hafıza dolar ve bu çok sayıdaki uygulama daha çok arka planda çalışır.
Hafıza birimleri doldukça okuma yazma hızları azalır, buda işlemcinin uzun çalışmasına sebep olabilir, düşen verim de ısıya dönüşebilir
Tersi şekilde hafıza birimi çok hızlı olursa da sistem hızlı çalışacağından birim zamanda yüksek ısılara çıkabilir ama kısa süre sonra düşer.
Android sürümü kaç
Eğer 9.0 vs ise bu normal olabilir çünkü kaldırmaz yani kendi telefonumdan biliyorum. Abuk subuk sorunlar çıkarabilir
Yandex kullanabilirsin Chrome yi aratmaz.
Sürüm normal güncelleme gelse bile sakın yapmayın ben yaptığımda telefon kafayı sıyırmıştı.
Hmm tarayıcı için tek önerim şifreleri kopyala yapıştır yapıp bir word dosyası oluşturup kaydetmek ardından da Yandex Browser yükleyip ona şifreleri word dosyasında ki şifreleri kes yapıştır yaparak da sorun çözülebilir. Daha sonra
Chrome a veda edebilirsiniz.
Sürüm normal güncelleme gelse bile sakın yapmayın ben yaptığımda telefon kafayı sıyırmıştı.
Hmm tarayıcı için tek önerim şifreleri kopyala yapıştır yapıp bir word dosyası oluşturup kaydetmek ardından da Yandex Browser yükleyip ona şifreleri word dosyasında ki şifreleri kes yapıştır yaparak da sorun çözülebilir. Daha sonra
Chrome a veda edebilirsiniz.