Uygulama Game guardian yada gamecih nasil kullanilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Game guardian yada gamecih nasil kullanilir?
Game guardian yada gamecih nasil kullanilir?

FeC!

FeC!

Üye
Eveeeeeeet. :)

Şimdi Game guardian ı açıyoruz. Sonra orta menu tusuna basıyoruz. Ekranın ortasında saydam kopek olacak. Sonra oyuna giriyoruz.

Şimdi oyunda paramız 200 mesela. Kopege tıklıyoruz. Search diyip para degerimiz yazıyoruz. 200 yani. Sonra onu aratıyoruz. Onumuze birsuru yazı cıktı. Ellemiyoruz. Back e basıp oyuna donuyoruz. Bize para kazandıracak basit bir işlem lazım. Yaptık mesela. Para 206 oldu. Tekrar saydam kuçuya tıklayıp search e basıyoruz. Yeni para degerimiz giriyouz. Aratıyoruz. Obumuze tek bir seyin cıkması lazım. Olmadıysa resetleyip baştan deneyin.

Şimdi o tek zımbırtıya basıyoruz. Onumuze bir kutu cıkacak ona money yazalım. Tamam diyelim. Sonra Searching result list e tıklayalım. Ordaki garip sayılı numaralı seye tıklayın. Sonra istedigibiz degeri en ustteki yere yazın. Altta 4. sayısı işaretli olmalı. Degilse başa donun. Sonra onu kaydedin. Oyuna donun. Ve paranız yukselmiş olsun.

Game Guardian böyle. GameCIH kullanmadım. Hile deneyio başarılı oldugum oyunlar: Dungeon Hunter 3 ve SixGuns.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Deneyelim bakalim

- - - Eklendi - - -

Dead trigger de yapamadim soylediklerini yapdim ama ikincivkez search verdikde hic bi sey cikmiyi

Xanymore

Xanymore

Üye
Fec kardeş ben dungeon hunter 3 de denedim ama olmadı 1. yi yazıyordum 2. gelmiyordu şimdi geliyor ama parayı değiştiriyorum tekrar eski haline geliyor ne yapmam gerek

aleranol

aleranol

Üye
Deneyelim bakalim

- - - Eklendi - - -

Dead trigger de yapamadim soylediklerini yapdim ama ikincivkez search verdikde hic bi sey cikmiyi

Gamecih kullan daha basit.

- - - Eklendi - - -

Fec kardeş ben dungeon hunter 3 de denedim ama olmadı 1. yi yazıyordum 2. gelmiyordu şimdi geliyor ama parayı değiştiriyorum tekrar eski haline geliyor ne yapmam gerek

Gamecihle dene. 4byte ve aynı rakama sahip olanları değiştir. Olacaktır. Az mı hile yaptım ben?

katil4777

katil4777

Üye
Kardeş search basıyorum paranın fiyatını yükseltiyorum aratıyorum 1 saat bekledim ama hala arıyor tel rootsuz bi alakası varmıdır?

katil4777

katil4777

Üye
Kardeş ben başlıcam ama en başta search girip parayı yazıyorum arıyo sonra öyle duruyo yaklaşık 1 saat bekledim

yunus486

yunus486

Üye
Tel rootsuzsa olmaz çünkü sistem dosyalarına erişmesi gerekli olduğu için rootlu olması lazım

oomeroo

Üye
Ya büyük bi sorunum var root yaptim. Game guardianı actım yukarda set temp file path vee config guardian icon var. Asagıdada enable lock function ve stop guardian service var. Opacity 'ı 100 vanish timeyi never yapıp menuye geldim kopek cikti sonra hemen gitti napcamm ?Ben once game guardianı indrdim sonra root yaptım ondan mıdır ?

Misafir - 493269

Root olmadığı için mi ayarları değiştirdiğinde atıyor lüten yardım pls

Üst Alt