GeForce FX 5200 Hakkında!!

Sponsorlu Bağlantılar

muhrip06

Üye
    Konu Sahibi
GeForce FX 5200 Hakkında!!
Öncelikle herkese selamlar. En başta belirtmek isterim, ben bilgisayarımın sistem özelliklerinden pek anlamam. Ancak bilgisayarıma en son yüklediğim iki oyun hakkında kafama takılan bazı şeyler var. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Belki durumdan anlayan birileri olurda banada anlatır diye. Her neyse lafı daha fazla uzatmadan mevzuya gireyim:

Bir ara Need For Speed Pro Street denen oyunu yükledim bilgisayara. Yüklememde bir problem yoktu. Oyunu Açtığımda ise aklınızın alamayacağı kadar çok kasıyordu makinayı!! Yani kasmaktan kastım; Aşırı şekilde yavaş akıyordu ekrandaki görüntü, hatta abartısız kare kare görebiliyordum durumu :) Neticede "Benim ekran kartım oyunu kaldırmadı heralde, yada Ram değerim düşük sanırım" diye önemsemedim o oyun öylece beklemede şu an. İkinci oyun ise Call of Duty 4 Modern Warfare isimli oyun. Bu oyunu dün akşam yükledim bilgisayarıma. Kurulum bittikten sonra oyunu açmaya çalıştığımda bir hata verdi. Hatayı haliyle ingilizce olarak verdi oyun, ancak ben ingilizceden pek anlamam. Anlayabildiğim kadarıyla Ekran kartımın driver'ı hakkında falan birşeyler yazdığını çözdüm.

Şimdik gelelim asıl meseleye kullandığım ekran kartı GeForce FX 5200, bu ekran kartı ile NFS - Pro Street ve Call of Duty 4'ü oynayabilirmiyim? Eğer oynayabilirsem bu iş nasıl olacak ? Ekran kartımın sürücüsünü falan mı güncelleştirmeliyim, yoksa ram veya başka bir sistem yetersizliğim mi var? Ayrıca son bişe sormak istiyorum arkadaşlar; FX 5200'den falanda anlamıyorum. Benim ekran kartım kaç MB?? :) Neticede bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Her neyse şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hoşçakalın. Hayırlı günler...

--------SİSTEMİMİN DURUMU BUDUR-------------
İşlemci : İntel Pentium 4 - 3.0
Hard Disk : 160 GB
Ekran Kartı : GeForce FX 5200
Ram : 512 MB
İşletim Sistemi : Windows XP Professional Service Pack 2
--------------------------------------------------
Ayrıca şunuda belirteyim, oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor:

Başlat/Çalıştır/dxdiag üzerinden sisteme baktığımda ise durum böyle:

----

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Değişdir...!

VANOS

VANOS

Üye
Sen Değiştir Onu Cod4 Falan Oynayamazsın :(

Master_Evil

Master_Evil

Üye
imkansız oynanmaz

loverman41

loverman41

Üye
oha 256 mb ladamı oynanmazzz???

--------------- Ekleme ---------------

bende 128 var rami 2 gb yapıncaa o oyunlar almayı düşünüydumda
nabcam şimdi yha ekran kartınıdamı yükşelcemmm??

AntiTuk

Üye
kardeşim sen o oyunlar için en az 1gb ram yap , ekran kartınıda 512mb x1550 ve üstü bişeye yükselt sonra oynayabilirsin.

Master_Evil

Master_Evil

Üye
ekran kartının kaç mb olduğu önemli değildir ekran kartını kendi içinde bilgisayar gibi düşünün işlemcisi var rami var işletim sistemi bile var en önemlisi işlemci ve veriyolu kaç bit o önemli 256 bit altı ekran kartı almayın

HkN_hKn_01

Üye
oyun simgesinin üzerine gel.özelliklerden hedef bul a gir.orda diğer bi simge olmalı.onun kısa yolunu oluştur masaüstü ne at.attığın simgeden oyna.ben call of duty 2 de yaptım aynısını oludu..ii şanslar..HkN

g_s1992

g_s1992

Üye
bende de aynısı vardı çok uğrastım oynayamadım şimdi değiştirdim tıkır tıkır açıyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt