Dünyayı kadınlar yönetseydi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
Dünyayı kadınlar yönetseydi

**Yorumlar size ait :)***

mavis45

mavis45

Üye
güzel bir paylaşım saol :)

CanceR

CanceR

Üye
sanki kadınlar bu gezegenden değiller :D

hidayet

hidayet

Üye
ilginç zevkler :)

POWER

POWER

Üye
Alınmayın ama istisnalar dışında kadınlarda yöneticilik liderlik ruhu yok.Onlara Annelik duygusu verilmiş sert ,ciddi olamıyolar onlar duygusal varlıklar onları korumalıyız :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:kop: :kop: :kop:

omayra

Üye
Çok hoş bakış açıları :) Eğlenceli olmuş, teşekkürler dreamnoble :oke:

Yöneticilik konusuna ise katılmıyorum :ehe Bence gayet de başarılı olabiliyorlar. Başarılı bir yönetici olmak için sert olmak değil, gerektiği zaman gerektiği şekilde davranmak önemlidir. :) Yoksa höt de istediğin kadar ama saygı duyulmadıktan sonra ne önemi var? ;)

POWER

POWER

Üye
duygusallığınız kattınızmı olay bitiyor.Mesela kadın gelcek ya şurayı versenizebize n'olur.
ağlama canım benim kıyamam al al koca ülke sana feda olsun :ehe

dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
duygusallığınız kattınızmı olay bitiyor.Mesela kadın gelcek ya şurayı versenizebize n'olur.
ağlama canım benim kıyamam al al koca ülke sana feda olsun :ehe

Hadi ya hiç de öyle değil iş ayrı duygusallık ayrı bir kere.İyi bir yönetici iş ile duygusallığı birbirine karıştırmaz zaten.Omayra haklı..Hatta kadınlar seçici olduğu ve ince düşündüğü için daha başarılılar.

omayra

Üye
Hadi ya hiç de öyle değil iş ayrı duygusallık ayrı bir kere.İyi bir yönetici iş ile duygusallığı birbirine karıştırmaz zaten.Omayra haklı..Hatta kadınlar seçici olduğu ve ince düşündüğü için daha başarılılar.

canım sanırım bazı arkadaşlar çok espirili :) Gül geç, tartışmaya değmez ;)

POWER

POWER

Üye
Tartışan kim omayra???Tartışma ortamı yaratmadım olaya mizahi baktım sadece. :nono:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
mausla ilgili resim cok süper :D

omayra

Üye
Tartışan kim omayra???Tartışma ortamı yaratmadım olaya mizahi baktım sadece. :nono:

mesajımda espri yaptığını söylemiştim zaten. İyi oku ;) Senin espri yapman dolayısı ile tartışmaktan vazgeçen de benim, dreamnoble'a tavsiyede bulunan da benim :) Konuya ciddi yaklaşsan düşünürdüm tartışmayı. Yok o zaman da boşveeer, derdim :ehe

canturgay

canturgay

Üye

bunu anlayamadım ben yaww..:allalla:

:kop:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:D:D:D:muha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt