Instagram Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Instagram Silinen Fotoğrafları Geri Getirme
Milyonlarca kullanıcısı olan ve her geçen gün hızla büyümeye devam eden en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram ilk piyasaya çıktığı zaman sadece fotoğraf paylaşma hizmetiyle kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Kısa sürede yükselmesi ile büyük şirketlerin dikkatini çeken uygulama sosyal medya devi Facebook tarafından satın alınmıştı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Günümüzde sadece fotoğraf paylaşma hizmeti sunmayan Instagram aynı zamanda canlı yayın ve video paylaşma özellikleri ile de rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Günde milyonlarca fotoğraf paylaşılan bir yer olan Instagram birçok kişinin özel hayatına ait en önemli anları içerisinde barındırıyor. Bilerek veya bilmeyerek Instagram fotoğrafları silindiği zaman eminim ki birçoğunuz üzülüyordur. Çünkü bir daha bulamayacağınız fotoğrafları instagram hesabınıza yükleyebiliyorsunuz.

Bu gibi durumlarda instagram silinen fotoğrafları geri getirmek pekte kolay gibi görünmese de en azından bir yöntem bulunuyor. Eğer instagram hesabınız kapalı değilse yani herkese açık bir hesap ise tıklayarak siteye girebilir ve kullanıcı adınızı yazarak silinen instagram fotoğraflarını geri getirme işlemi yapabilirsiniz. Bu site herkese açık olan instagram hesaplarına ait fotoğrafları ve bilgileri depoluyor. Eğer sizde silinmiş fotoğraf veya bilgilerinize ulaşmak istiyorsanız bu siteyi kullanarak şansınızı deneyebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Baydırman, TheNightMare. ve Eren Değerli


Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
konu için teşekkürler. bu tip siteler panele alıp başkalarını takip ettiriyor veya beğendiriyor. peki bu güvenilir mi acaba.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2553318

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt