:hmmm
Murat Alper Üye Genc007' Alıntı: Allahtan benim hiç yaptığım bi şey değil Genişletmek için tıkla ... Tabi canım tabi canım
Genc007' Alıntı: Allahtan benim hiç yaptığım bi şey değil Genişletmek için tıkla ... Tabi canım tabi canım
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Allahtan benim hiç yaptığım bi şey değil Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Yakıyolar bizi Genişletmek için tıkla ... Şampanyanı patlat ganjaları yak yak yak
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Olm masada bir sürü şey var sen maydanoz yiyosun ciğer ye Genişletmek için tıkla ... Benim oyunumla senin oyunun bir değil kardeş, benim senden alacaklarımı senin bu masaya koymaya cesaretin yok!
Genc007' Alıntı: Olm masada bir sürü şey var sen maydanoz yiyosun ciğer ye Genişletmek için tıkla ... Benim oyunumla senin oyunun bir değil kardeş, benim senden alacaklarımı senin bu masaya koymaya cesaretin yok!
Baydırman Moderator DAL ADAM' Alıntı: Benim oyunumla senin oyunun bir değil kardeş, benim senden alacaklarımı senin bu masaya koymaya cesaretin yok! Genişletmek için tıkla ... Sen ne konuşuyon la değişik?
DAL ADAM' Alıntı: Benim oyunumla senin oyunun bir değil kardeş, benim senden alacaklarımı senin bu masaya koymaya cesaretin yok! Genişletmek için tıkla ... Sen ne konuşuyon la değişik?
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Sen ne konuşuyon la değişik? Genişletmek için tıkla ... Agam keşke bu arkadaşa bi şey yedirip içirmeseydik.
Genc007' Alıntı: Sen ne konuşuyon la değişik? Genişletmek için tıkla ... Agam keşke bu arkadaşa bi şey yedirip içirmeseydik.
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap tuna200' Alıntı: Ne oluyor lan burda Genişletmek için tıkla ... dönmüşsün