Sabahın Köründe 415 Misafir :)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve Baydırman

Baydırman

Baydırman

Moderator
:zong:

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
büyük ihtimal sunucularla ilgili bir şeydir. :pc: bir şeyin çalışmasını sağlamak için üye girdirtmek gibi.
Senden iyi olmasın, senden önce bir tane hindi vardı, bildiğin forum kasıyordu :pc: 100 üye gücündeydi, tanırmısın onu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve DAL ADAM

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
  • Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Soruya bak :D

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve DAL ADAM

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
:yavrum:

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
Nasıl olsa sınırsız affı olan bi yönetim var
ama düşünen adam ve düşünen kadın hesapları gitti :ehe
benim de mesajımı düzenlediler ama bir sürü küfürlü mesaj kabak gibi duruyor. biri mi şikayet etti acaba :hmmm

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
ama düşünen adam ve düşünen kadın hesapları gitti :ehe
benim de mesajımı düzenlediler ama bir sürü küfürlü mesaj kabak gibi duruyor. biri mi şikayet etti acaba :hmmm
Onlar istisna oldu sanırım son durumlarını bilmiyorum. Komple mi silindiler? :hmmm
Eski mesajlara dokunulmuyor niyeyse yeni mesajlar için geçerli kurallar sanki. Eski mesajları şikayet eden birileri olsa onlar da düzenlenir ama kim uğraşacak o kadar mesajı şikayet etmeye? :bilmm

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve DAL ADAM

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
Onlar istisna oldu sanırım son durumlarını bilmiyorum. Komple mi silindiler? :hmmm
Eski mesajlara dokunulmuyor niyeyse yeni mesajlar için geçerli kurallar sanki. Eski mesajları şikayet eden birileri olsa onlar da düzenlenir ama kim uğraşacak o kadar mesajı şikayet etmeye? :bilmm
böyle bi olay yüzünden gulu gulu banlanmış sanırım. admin açıklama yapmıştı uğraşmak istemiyoruz diye. :polis:
komple silindi sanırım bir tanesi.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
böyle bi olay yüzünden gulu gulu banlanmış sanırım. admin açıklama yapmıştı uğraşmak istemiyoruz diye. :polis:
komple silindi sanırım bir tanesi.
Nasıl yani eski mesajları şikayet ettiğin için mi :zong:

• Beğen
Tepkiler: DAL ADAM

Üst Alt