Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
büyük ihtimal sunucularla ilgili bir şeydir.O zaman bu 58 kişi gizli hafiye üyeler![]()
bir şeyin çalışmasını sağlamak için üye girdirtmek gibi.büyük ihtimal sunucularla ilgili bir şeydir.O zaman bu 58 kişi gizli hafiye üyeler![]()
bir şeyin çalışmasını sağlamak için üye girdirtmek gibi.Senden iyi olmasın, senden önce bir tane hindi vardı, bildiğin forum kasıyordubüyük ihtimal sunucularla ilgili bir şeydir.bir şeyin çalışmasını sağlamak için üye girdirtmek gibi.
100 üye gücündeydi, tanırmısın onu 
Evet tanıyorum noldu kiSenden iyi olmasın, senden önce bir tane hindi vardı, bildiğin forum kasıyordu100 üye gücündeydi, tanırmısın onu
![]()
eski mesajlarda hep trollemiş100 üye gücünde forumu canlı tutuyor demek istemiş galiba.Soruya bak![]()

Anlamamazlıktan gelme100 üye gücünde forumu canlı tutuyor demek istemiş galiba.![]()

neyiAnlamamazlıktan gelme![]()

100 üye gücünde forumu canlı tutuyor demek istemiş galiba.![]()
Anlamamazlıktan gelme![]()

Gulu gulu olduğunu bilmeyen var mı

Gulu gulu olsam banlanırdımGulu gulu olduğunu bilmeyen var mı![]()

O da olur böyle gidersenGulu gulu olsam banlanırdım![]()
fark yapmazO da olur böyle gidersen
Nasıl olsa sınırsız affı olan bi yönetim varfark yapmaz
ama düşünen adam ve düşünen kadın hesapları gittiNasıl olsa sınırsız affı olan bi yönetim var

Onlar istisna oldu sanırım son durumlarını bilmiyorum. Komple mi silindiler?ama düşünen adam ve düşünen kadın hesapları gitti
benim de mesajımı düzenlediler ama bir sürü küfürlü mesaj kabak gibi duruyor. biri mi şikayet etti acaba![]()

böyle bi olay yüzünden gulu gulu banlanmış sanırım. admin açıklama yapmıştı uğraşmak istemiyoruz diye.Onlar istisna oldu sanırım son durumlarını bilmiyorum. Komple mi silindiler?
Eski mesajlara dokunulmuyor niyeyse yeni mesajlar için geçerli kurallar sanki. Eski mesajları şikayet eden birileri olsa onlar da düzenlenir ama kim uğraşacak o kadar mesajı şikayet etmeye?![]()

Nasıl yani eski mesajları şikayet ettiğin için miböyle bi olay yüzünden gulu gulu banlanmış sanırım. admin açıklama yapmıştı uğraşmak istemiyoruz diye.
komple silindi sanırım bir tanesi.