Allah var güzel araba.
MaxipmaN Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Allah var para yok. Genişletmek için tıkla ... Kaç model hocam?
MaxipmaN Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Asya'ya, Avrupa'ya, NASA'ya ateş edelim istersen mafyaya Genişletmek için tıkla ... yok 535i alıyorum bi sabit durmuyor ya
Genc007' Alıntı: Asya'ya, Avrupa'ya, NASA'ya ateş edelim istersen mafyaya Genişletmek için tıkla ... yok 535i alıyorum bi sabit durmuyor ya
Baydırman Moderator MaxipmaN' Alıntı: yok 535i alıyorum bi sabit durmuyor ya Genişletmek için tıkla ... 0850 al
MaxipmaN Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: 0850 al Genişletmek için tıkla ... önce baktım sonra bastım meşgule.
MaxipmaN Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Bana sabit hat denmedi denseydi ben meşgule atmazdım arkadaş Genişletmek için tıkla ... bi operatör 10 dakkası 75 kuruş deyip te neden 90 kuruş çeker ki? zaten 15 dakkadan 10 a indi.
Genc007' Alıntı: Bana sabit hat denmedi denseydi ben meşgule atmazdım arkadaş Genişletmek için tıkla ... bi operatör 10 dakkası 75 kuruş deyip te neden 90 kuruş çeker ki? zaten 15 dakkadan 10 a indi.
Baydırman Moderator MaxipmaN' Alıntı: bi operatör 10 dakkası 75 kuruş deyip te neden 90 kuruş çeker ki? zaten 15 dakkadan 10 a indi. Genişletmek için tıkla ... #NecoCelleGel
MaxipmaN' Alıntı: bi operatör 10 dakkası 75 kuruş deyip te neden 90 kuruş çeker ki? zaten 15 dakkadan 10 a indi. Genişletmek için tıkla ... #NecoCelleGel