Hepimiz iyiyiz. Sizden naber? :gul:
Murat Alper Üye Symbianist' Alıntı: Hepimiz iyiyiz. Sizden naber? Genişletmek için tıkla ... aynı beya senden nber
Symbianist Üye muratalperr55' Alıntı: aynı beya senden nber Genişletmek için tıkla ... Nolsun valla iyilik sağlık. Zatı Alilerinizden naber?
muratalperr55' Alıntı: aynı beya senden nber Genişletmek için tıkla ... Nolsun valla iyilik sağlık. Zatı Alilerinizden naber?
Baydırman Moderator Symbianist' Alıntı: Nolsun valla iyilik sağlık. Zatı Alilerinizden naber? Genişletmek için tıkla ... Sağlığınıza duacıyız efenim. Daha daha naber?
Symbianist' Alıntı: Nolsun valla iyilik sağlık. Zatı Alilerinizden naber? Genişletmek için tıkla ... Sağlığınıza duacıyız efenim. Daha daha naber?
Symbianist Üye Genc007' Alıntı: Sağlığınıza duacıyız efenim. Daha daha naber? Genişletmek için tıkla ... Daha daha iyilik sağlık. O değil de sormayı unuttum sizden naber?
Genc007' Alıntı: Sağlığınıza duacıyız efenim. Daha daha naber? Genişletmek için tıkla ... Daha daha iyilik sağlık. O değil de sormayı unuttum sizden naber?
Baydırman Moderator Symbianist' Alıntı: Daha daha iyilik sağlık. O değil de sormayı unuttum sizden naber? Genişletmek için tıkla ... Biz de iyiyiz efenim. Beyoğlumuz nasıllar?
Symbianist' Alıntı: Daha daha iyilik sağlık. O değil de sormayı unuttum sizden naber? Genişletmek için tıkla ... Biz de iyiyiz efenim. Beyoğlumuz nasıllar?
Symbianist Üye Genc007' Alıntı: Biz de iyiyiz efenim. Beyoğlumuz nasıllar? Genişletmek için tıkla ... Üzerinize afiyet biraz üşütmüşler
Genc007' Alıntı: Biz de iyiyiz efenim. Beyoğlumuz nasıllar? Genişletmek için tıkla ... Üzerinize afiyet biraz üşütmüşler
Murat Alper Üye Symbianist' Alıntı: Üzerinize afiyet biraz üşütmüşler Genişletmek için tıkla ... Çok geçmişler olsun efendim sağlık çok önemli
Symbianist' Alıntı: Üzerinize afiyet biraz üşütmüşler Genişletmek için tıkla ... Çok geçmişler olsun efendim sağlık çok önemli
Baydırman Moderator muratalperr55' Alıntı: Çok geçmişler olsun efendim sağlık çok önemli Genişletmek için tıkla ... Ajlık çok kötü bi şey. Sebebi ziyaretimiz neydi unuttum.
muratalperr55' Alıntı: Çok geçmişler olsun efendim sağlık çok önemli Genişletmek için tıkla ... Ajlık çok kötü bi şey. Sebebi ziyaretimiz neydi unuttum.
Symbianist Üye muratalperr55' Alıntı: Çok geçmişler olsun efendim sağlık çok önemli Genişletmek için tıkla ... Tişikkirlir efenim. Eksik olmayınız Genc007' Alıntı: Ajlık çok kötü bi şey. Sebebi ziyaretimiz neydi unuttum. Genişletmek için tıkla ...
muratalperr55' Alıntı: Çok geçmişler olsun efendim sağlık çok önemli Genişletmek için tıkla ... Tişikkirlir efenim. Eksik olmayınız Genc007' Alıntı: Ajlık çok kötü bi şey. Sebebi ziyaretimiz neydi unuttum. Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Symbianist' Alıntı: Tişikkirlir efenim. Eksik olmayınız Genişletmek için tıkla ... Bizim telefona eş arıyoduk hatırladım. Telefonu bize verme durumunuz nasıl?
Symbianist' Alıntı: Tişikkirlir efenim. Eksik olmayınız Genişletmek için tıkla ... Bizim telefona eş arıyoduk hatırladım. Telefonu bize verme durumunuz nasıl?