Sağol Mümin My Best Friendsgood morning my friends![]()

2018 Den Yaşayan Üyelere SelamlarHayırlı akşamlar
NecooooHayırlı sabahlar

Senden daha orijinal bir şey beklerdim haydar. Neyse helal.Dürüst olmak gerekirse, benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorum

Yani Yorumun Başı Dürüst Olmak Gerekirse,Nacizade Diye Gitti Artık Okumaktan Sıkıldım Yemin Ediyorum. Ama Sabrettim Sonuna Kadar Okudum Acaba Benden İyi Mi Şaçmayalacak Dedim Ama Şaşırttın Beni.Neyse Bende Uzatmayayım Konuya Gelecek Olursak Zaten Konuya Geldik Buraya Kadar Boşuna Okudunuz Tşk Eder Hayırlı Yolculuklar Dileriz EfenimDürüst olmak gerekirse, benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorum

Ne Varmiş Ki GÖrüşlerimizde@DarkredBlue61
Adam diyor ki; fikirlerimi sizlerin görüşlerine bakarak anlatırsam, özgün düşüncelerimi unuturum.

Adam size uyarsam özgün düşünemem diyor.Ne Varmiş Ki GÖrüşlerimizde![]()

Allah Bağışlasın Hangi Çocukları?Adam size uyarsam özgün düşünemem diyor.
Haklıda yani çoğunluk haklı diye birşey yok.
Neyse anlamadıysan salla gitsin
Bu arada videodaki çocukları ilk defa gördüm![]()

Kolpaçino Kim Kim Kopariyor Günün Anlam ve Önemi İçin Bizlere GeliyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız