Wifi Çekim Gücü Arttırma Android 2018 (%50 den %100 e )

Sponsorlu Bağlantılar

Teks@s

Teks@s

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama içinden a dan b ye geldi demek kolay

Gerçekten çok çok az çeken yerden bu uygulama sayesinde daha iyi bağlanabilen var mı?
Çekim gücünü Yazılımla artırabilmek bana pek de mantıklı gelmiyor
Konuya şöylede bakabilirsiniz en iyi sinyal çeken yeri bulmada ama faydası var bir tık bile olsa arttma inanın çok yarar sağlar.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Linki göremedim

vedat1966

vedat1966

Üye
Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar. Soruyu sormaktaki maksadım. Voltaj artırmadan (çıkış gücünü artırmadan) % 50 iyileştirme mantıklı gelmemişti. Birkaç baz istasyonu yakın ise en iyi sinyale bağlanması mantıklı. Benim bulunduğum yer itibari ile sinyal sorunum yok. Tabiki %5 bile iyileştirme ihtiyacı karşılamaya yeterlidir.

GT-N8000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Teks@s
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Linki daha iyi bir siteye yüklerseniz çok iyi olur. Reklam dolu yüklediğiniz site inmiyor.

goldmobile

goldmobile

Üye
Sinyal gücünde de fark ediyormu? Yoksa sadece görsel olarakmı arttırıyor? Kullananlar yazsın lütfen

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sinyal gücünde de fark ediyormu? Yoksa sadece görsel olarakmı arttırıyor? Kullananlar yazsın lütfen
Eğer kesin çözüme ihtiyacın varsa
Wifi repeater çözümlerini kullanabilirsin
Çoğu repeater wifi üzerinden aldığı sinyali wifi üzerinden tekrar gönderiyor
Üzerindeki antenler telefondakilerden daha güçlü olduğu için daha uzaktan veya arada engel varsa daha güçlü çekim sağlıyor bunu da aynen iletiyor

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Uygulama içinden a dan b ye geldi demek kolay

Gerçekten çok çok az çeken yerden bu uygulama sayesinde daha iyi bağlanabilen var mı?
Çekim gücünü Yazılımla artırabilmek bana pek de mantıklı gelmiyor
Arttırılabilir. Cihazın içindeki WiFi tellerine giden güç arttırılarak daha kuvvetli sinyal yayınlanır böylece yayılan WiFi dalgası daha güçlü olur ve çekim artmış gibi olur teoride işe yarar ama bataryayı da normalden fazla sömüreceği kesin. Şöyle düşünebilirsin cihaz şebeke çekmediğinde daha fazla güç harcıyor ya şebeke bulmak için buda bir nevi onu yaptırıyor olabilir. Yada uygulamada bir dalavere olabilir buda 2. İhtimal :)

Misafir - 293477

Uygulama açılmıyor sildim tekrar yükledim yine aynı sorun yardım lutlüt

Üst Alt