Baydırman
Moderator
yoksa sen
fazla takılma bu konulara
nasıl nor.. pardon sen bana bir şey dememişsin![]()

yoksa sen
fazla takılma bu konulara
nasıl nor.. pardon sen bana bir şey dememişsin![]()

Ekonomi çok iyibeğenilerin değermi kaybetti![]()

yav bir kaç tane harun var forumda bi konumu açsan ne yapsan kimse çıksın ortaya birde yetmedi HARUNCIA çıktı yetmiyor gibiEkonomi çok iyi![]()
Le' Harunyav bir kaç tane harun var forumda bi konumu açsan ne yapsan kimse çıksın ortaya birde yetmedi HARUNCIA çıktı yetmiyor gibi

Ben bi harun abiyi biliyom harun karapınar gerisiniyav bir kaç tane harun var forumda bi konumu açsan ne yapsan kimse çıksın ortaya birde yetmedi HARUNCIA çıktı yetmiyor gibi

Çok büyük rakamlar söz konusu mesaj sayısı beğeni sayısı ile aşırı alakasız .Cari açık mı var beğenilerde![]()
Ben Harun abiyi de bilmiyorum kimliğini gizli tutuyorlar .Ben bi harun abiyi biliyom harun karapınar gerisini![]()
ifşa team çalışıyorÇok büyük rakamlar söz konusu mesaj sayısı beğeni sayısı ile aşırı alakasız .
Ben Harun abiyi de bilmiyorum kimliğini gizli tutuyorlar .
yakında herkesin kokusu ortaya çıkacak merak etmeyin 
He he inandım . Kadir İnanır bile zor inanır buna .Harun marun anlamam da karapınar dikkat etsin hareketlerine
Ben admin co-admin moderatörünüzüm
007'nin kendisiyim
He he inandım . Kadir İnanır bile zor inanır buna .

6k olmuş nerdeysebenim çok az yaseri atın bakam bea

Harun benimyav bir kaç tane harun var forumda bi konumu açsan ne yapsan kimse çıksın ortaya birde yetmedi HARUNCIA çıktı yetmiyor gibi
Fışkiyeyi de sen mi kırdın harun ç?Ben yaptım
Harun benim

Haydaaaa neco evleniyo muymuş? Bana niye haber etmedin neco?@TurkSaw düğün ne zaman ?
@TurkSawHarun evleniyor neco değilHaydaaaa neco evleniyo muymuş? Bana niye haber etmedin neco?![]()
@TurkSaw
Ateş olmayan yerden duman çıkmazHarun evleniyor neco değil

Duman: Ters soru işaretiAteş olmayan yerden duman çıkmaz![]()