PALA.
Üye
Hasan efendi kendi kendini istemiyorsun durum ciddiBu tür şeyler yasak![]()

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hasan efendi kendi kendini istemiyorsun durum ciddiBu tür şeyler yasak![]()

kurallar 2011 den sonra güncellenmiş öyle bir şey okumadım benYok müdahale etsin diye değil merak ettim en son yasaktı diye hatırlıyorum sen değil deyince kafam karıştı![]()

Yasaksa hemen kaldırayımYani sadece banlı cezalı değil mesela normal bi üyeye admin rütbesi eklersen de yasak diye biliyorum![]()

banlanırsan hepimiz öğrenmiş oluruz bekle benceYasaksa hemen kaldırayım![]()

banlanırsan hepimiz öğrenmiş oluruz bekle bence![]()

Sanırım yazısız kural bukurallar 2011 den sonra güncellenmiş öyle bir şey okumadım ben![]()

banlanırsan hepimiz öğrenmiş oluruz bekle bence![]()

Sanırım yazısız kural bu![]()

Her kuralı yazacaklarsa ooohooo

Hasanı savunuyoruz şurada cem yılmazdan değilse, kural uydurmayınHer kuralı yazacaklarsa ooohooo![]()

Hasan ali kaldırım adamdır hindiyi kınıyorumHasanı savunuyoruz şurada cem yılmazdan değilse, kural uydurmayın![]()
hasan ali kaldırım olduğunu öğrendiğimiz iyi olduHasan ali kaldırım adamdır hindiyi kınıyorum

ne var sende ismail köybaşısın ben seni söylüyom muhasan ali kaldırım olduğunu öğrendiğimiz iyi oldu![]()

Hasan ali kaldırım adamdır hindiyi kınıyorum
şimdi söyledinne var sende ismail köybaşısın ben seni söylüyom mu![]()

Pardon ismailşimdi söyledin![]()

pardon hindiPardon ismail![]()
Canın sağolsun harun abipardon hindi
İstediğiniz oldu, şimdi mutlumusunuz...
Evet doğru.Soralım bakalım. Abi söz sende@Mesut Aktaş
Evet bu da doğrudur ve tekrar olmamasını isterim(isteriz).Yani sadece banlı cezalı değil mesela normal bi üyeye admin rütbesi eklersen de yasak diye biliyorum![]()
Sorun olmaz.bence müdahale edilmesi gerekirse kendi eder zaten şikayet butonu var boş yere etiketleyerek uğraştırma